| Keuken | Chinees |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Colombus 8 januari 2011 | |
Hoe de kok van Lotus in staat was om hopeloos te falen met de simpelste gerechten als Foe Yong Hai en Tjap Tjoi is mij een raadsel. Foe Yong Hai bestond uit 80% vette, veel te zurige tomatensaus met minuscule stukjes kip en een soort bitterzoute pap wat voor omelet moest doorgaan. In één woord: oneetbaar. Tjap Tjoi was grotendeels water met oestersaus en de groenten waren totaal smakeloos en slap. Bijbehorende rijst was droog, waardoor het geheel weer naar het restaurant terugging. Ik heb wel mijn geld - na hen te hebben uitgenodigd om zelf hun 'eten' te verorberen - teruggekregen. Moraal van dit verhaal: ga nooit eten waar ze zelf niet aan hun eten willen beginnen. |
yessa 27 november 2010 | |
Prima restaurant. Schoon, textielen servetten, aardige bediening, goede smaken, redelijke prijzen. Uitgebreide menulijst. Ook Thaise gerechten. Tafels wat dicht op elkaar. |
sylvia 9 augustus 2010 | |
de eet is goed
janduc 1 december 2009 | |
Ik heb er in April 2009 er een hapje gegeten toen viel het eten en bediening ook al tegen
angi666 30 november 2009 | |
Het afhaalgedeelte van dit restaurant is prima. leuke combinatieaanbiedingen om eens wat anders uit te durven proberen.
Geef zelf je mening over Lotus