leveniskortdusgeniet 4 april 2012 | |
Wij komen hier niet vaak (1 a 2 keer per jaar) maar het restaurant staat bij ons al tijden in het rijtje toprestaurants. Gisteravond (welliswaar voor het eerst) toch een wat mindere ervaring. Het waren eigenlijk veel kleine zaken welke je hier absoluut niet verwacht. De brigade was aan het begin van de avond wat luidruchtig (bij de keuken ingang), de uitleg bij de wijnen van het wijnarrangement was karig of soms niet aanwezig, de bestelde desertwijn is niet gebracht, koffie was zeer matig van kwaliteit, de wijnen waren niet spannend, en de gerechten waren vrij mat. Waarschijnlijk een negatieve uitschieter en voor ons zeker geen reden om het restaurant uit ons favorieten lijstje te halen maar de ervaring was onbevredigend genoeg om toch even deze reactie te plaatsen. |
itasty 18 maart 2012 | |
Wat een warme sfeer in het restaurant. We werden verwelkomd met heerlijke verse brood en een amuse. We hebben de drie-gangen menu genomen. Alle gangen waren leuke verassingen. En tussendoor kregen wij nog amuse aangeboden. De bediening is vriendelijk en doet uiterst zijn best om aan ons verzoek te voldoen. Een van onze gast moest eerder weggaan en het eten kwam perfect ge-timed voor hem. Het eten ziet er als kleine kuntwerkjes uit. En de geur van elk gerecht was heerlijk. Voor degene de vergetarisch is hebben ze het ook nog perfect geregeld. Al met al een geweldig avond gehad met onze gasten uit het buitenland. Voor hun een mooie herinnering aan dit dinner. Wij komen hier zeker terug. |
Proever63994 11 maart 2012 | |
Van ontvangst tot vertrek een prima avond gehad. Bediening was uitermate relaxed en vriendelijk. Eten heerlijk, alleen had het vlees van het hoofdgerecht (rundervang en huisgemaakt worstje) wat te weinig hitte gehad waardoor het niet gaar genoeg was. Maar alle rest was zo goed gemaakt dat we dit vergeven, heerlijk. Restaurant was ook een feestje om te zijn. Mooi aangekleed, rustig. Wat ons betreft een absolute aanrader. |
rmb 25 januari 2012 | |
Zeer prettig restaurant, zowel zakelijk als prive. Zeer professionele bediening, sfeervolle ambiance, en smakelijke gerechten. |
larasati 1 november 2011 | |
ook wij hebben de ervaring dat de jonge dikkert achteruit gehold is. Het was de plek waar we graag kwamen als we iets te vieren hadden, maar de laatste twee, drie keer werden we behoorlijk teleurgesteld. Een voorgerecht met de naam asperges bleek niet meer dan twee miniscule puntjes asperge te bevatten (van 2cm); de glutenvrije variant van friandises bij de koffie werd gemaakt door alles waar gluten in zitten eenvoudig weg te laten, waardoor mijn partner een bordje met vijf en ik een zelfde bordje met 2 minihapjes kreeg; het hoofdgerecht was te zout, de porties zijn minimalistisch. Wij zijn bepaald geen grote eters, maar hadden nota bene brood nodig om onze maag een aangenaam gevuld gevoel te geven. Het personeel was anders dan voorheen gestresst en onvoldoende klantvriendelijk. Spijtig!! |
MaartenW 31 oktober 2011 | |
Voorgerecht van kalf met zwezerik was zeer mooi van opmaak en smaken, zuur, vettige van de krokante zwezerik (in iets groter formaat had de zwezerik meer kans gegeven) en de tartaar van kalf had iets meer zout mogen hebben. Hoofdgerecht van Iberisch varken was gewoonweg TOP. Heerlij gegaard vlees en buikspek, du Puy linzen en saus buitengewoon smaakvol. Heilbot als piece was een feestje. Heerlijke gebraden bloemkool en getruffeerde saus super. (deze had wat royaler mogen zijn bij het zeer grote goed gegaarde stuk vis) Koffie en thee met friandises ook prima en de wijnen per glas mooi op temperatuur en prima van smaak. Bediening zeer netjes en niet te strak. En het blijft een absolute toplocatie. Bijna uitstekend/uitmuntend maar het zit er wel dicht tegenaan wat mij betreft! |
Luc Doesburg 2 oktober 2011 | |
Prachtige lokatie, dito interieur, prima keuken en bediening!
Proever36766 20 september 2011 | |
De jongeman had er niet zoveel zin in. Gastheerschap en gastvrijheid was ver te zoeken.
Proever48626 9 juni 2011 | |
Prijs/Kwaliteit verhouding is zeer goed. Mooie producten en verassende gerechten. Correcte gastheren. Niets op aan te merken. |
wimvandoorn 7 juni 2011 | |
Ze zijn de weg een beetje kwijt,ik kwam hier graag omdat het eten gewoon goed is.
Geef zelf je mening over De Jonge Dikkert