ook wij hebben de ervaring dat de jonge dikkert achteruit gehold is. Het was de plek waar we graag kwamen als we iets te vieren hadden, maar de laatste twee, drie keer werden we behoorlijk teleurgesteld. Een voorgerecht met de naam asperges bleek niet meer dan twee miniscule puntjes asperge te bevatten (van 2cm); de glutenvrije variant van friandises bij de koffie werd gemaakt door alles waar gluten in zitten eenvoudig weg te laten, waardoor mijn partner een bordje met vijf en ik een zelfde bordje met 2 minihapjes kreeg; het hoofdgerecht was te zout, de porties zijn minimalistisch. Wij zijn bepaald geen grote eters, maar hadden nota bene brood nodig om onze maag een aangenaam gevuld gevoel te geven. Het personeel was anders dan voorheen gestresst en onvoldoende klantvriendelijk. Spijtig!!
Voorgerecht van kalf met zwezerik was zeer mooi van opmaak en smaken, zuur, vettige van de krokante zwezerik (in iets groter formaat had de zwezerik meer kans gegeven) en de tartaar van kalf had iets meer zout mogen hebben. Hoofdgerecht van Iberisch varken was gewoonweg TOP. Heerlij gegaard vlees en buikspek, du Puy linzen en saus buitengewoon smaakvol. Heilbot als piece was een feestje. Heerlijke gebraden bloemkool en getruffeerde saus super. (deze had wat royaler mogen zijn bij het zeer grote goed gegaarde stuk vis) Koffie en thee met friandises ook prima en de wijnen per glas mooi op temperatuur en prima van smaak. Bediening zeer netjes en niet te strak. En het blijft een absolute toplocatie. Bijna uitstekend/uitmuntend maar het zit er wel dicht tegenaan wat mij betreft!
Prachtige lokatie, dito interieur, prima keuken en bediening!
Zeker om terug te gaan. Complimenten! Zeker in aanmerking genomen dat het een volle bak betrof met dubbele zit i.v.m. de restaurantweek.
De jongeman had er niet zoveel zin in. Gastheerschap en gastvrijheid was ver te zoeken.
Het eten is prima, de porties aan de kleine kant. De wijnen van het wijnarrangement mogen ook in de echte wijnglazen geschonken worden hoor.