‘Schitterend gelegen op een kruispunt van twee vaarwegen’ op ‘een van de mooiste plekjes van Nederland’. ‘Bij mooi weer kan je je bootje aanmeren’ en plaatsnemen op ‘het prachtige terras’ waar je ‘het water van de Amstel voorbij ziet kabbelen’. Door de locatie zijn ‘de verwachtingen wellicht iets te hooggespannen’, want het eten is ‘niet heel bijzonder’ ‘maar wel smakelijk’. Als de ‘professionele bediening’ iets ‘meer persoonlijke aandacht voor de klant zou hebben’, wordt het misschien ‘toch nog eens je favoriet in Ouderkerk’.
Onlangs bij het Jagershuis wezen eten met mijn ouders. Vooraf heerlijke steak tartaar met truffel en mijn geliefde had een geitenkaas bonbon met pompoengarnituur, daarna voortreffelijke USA rib eye en hertenrug van de bbq we konden de kok buiten zien grillen! Afgesloten met mooie kazen en een chocolade ananasdessert met kruidnagelsorbet, onverwachte combi maar erg lekker! komen zeker terug!
Heb dit restaurant bezocht, voorgerecht geitenkaas. Verbrandde pijnboompitten rauwe blokjes wortel, canelle tappanade (potje) rijkelijk besprekeld met sesamolie en een fluoriserend oranje onappetijtelijke aandoende halve bol. De geitenkaas in een zurige coating. Beleefd gebleven en opgegeten, geprobeerd te begrijpen wat de chef hiermee bedoelde. Ambience was best goed maar de poging tot nouvelle quisine was ver beneden peil. Bedroevend.
Bij aankomst eerst even een drankje achter op het terras. Wat een fantastisch uitzicht over de Amstel. Aan tafel kiezen voor uitleg over het menu of als een verrassing. Wij kiezen voor de uitleg. Mooie zalm, heerlijke eend en een meervoudig zoet dessert. Er zijn meer wijnen per glas verkrijgbaar (naar vragen) dan op de wijkaart staan. Goed wijnadvies. Personeel netjes maar wel een beetje afwezig.
Op een prachtige zomeravond op het terras langs de Amstel. Het restaurant had een goede tafel voor ons (4 personen) klaargedekt. Goede service, een prima menu. Aanpassingen geen probleem. De wijnkaart is uitgebreid, echter vrij prijzig. Verder alleen maar > complimenten.
Complimenten voor dit restaurant. Het zat helemaal vol maar we werden nooit vergeten. Elk detail klopte, het was erg gezellig en mijn 3 tafelgenoten waren allemaal eenduidig dat dit echt een goede zaak is met lekker eten en een ongedwongen sfeer. Volgende keer vragen we wel om een tafel in de serre want dan heb je ook nog eens het mooiste uitzicht.