JanvandeWijn 12 november 2010 | |
Ouderwets ontvangen en de jassen werden ook nog opgehangen. Leuk 3 gangen keuzemenu voor Eur 26,50 met veel gerechten van de a la carte kaart.
Proever72390 8 maart 2008 | |
hoewel dit restaurant geen vegetarisch eten op de kaart heeft staan, is de creatifiteit van de kok uitstekend te beproeven, heerlijke gevulde flensjes met paddestoelen en pasta met gedroogde tomaat, ook een zeer geslaagde salade vooraf. de mede eigenaar kelner geeft een bevlogen wijnadvies kortom een uitstekende keuze in een gezellig restaurant |
Proever35971 5 februari 2008 | |
N.a.v. de mooie recensies , de Frans getinte en aparte kaart met 6 man gereserveerd.
Proever52210 9 oktober 2006 | |
Goed restaurant uitstekend eten en goede bediening.
Proever51252 18 september 2006 | |
De koloniale sfeer waarover hieronder wordt gerept, kan ik totaal niet plaatsen: zelden in een oubolligere tent geweest (alles ademt jaren 80, tot het toilet aan toe). Personeel is vriendelijk, maar wat stijfjes. Eten is prima, maar prijzen aan de hoge kant gezien wat je krijgt. Ook jammer dat er bij een perfecte tournedos een vies pepersausje uit een pakje wordt geserveerd. Een opmerking daarover werd niet serieus genomen (\"Wij vinden het wel lekker\".) Er wordt wel veel zorg aan het eten besteed. En toen wachttijd tussen voor- en hoofdgerecht wat dreigde uit te lopen, kregen we een kleine spoom van het huis geserveerd. Attent! |
Proever34198 25 mei 2005 | |
Gezellig restaurant met koloniaalse sfeer. Eten is volledig naar verwachting; erg smaakvol en goed opgemaakt. Heerlijke wijn gedronken (veel kennis in huis!). Aanrader voor een romatisch diner of met een groep (boven is perfecte ruimte voor groepen). |
Proever26249 24 november 2004 | |
In een gezellig hollands decor kan je hier heerlijk eten voor een goede prijs. De kaart biedt een redelijk ruime keuze in vlees en visgerechten. Daarnaast hebben ze een heerlijke desert kaart. Het ammaretto ijs is echt een aanrader. Hoofdgerechten worden geserveerd met friet, een aardappel/broccoli gratin en salade. En meer dan genoeg. Bediening is vriendelijk en gezellig.
Proever8313 16 september 2003 | |
Goede sfeer, lekker eten en een prima zuidafrikaanse huiswijn. |
Geef zelf je mening over De Roef