Ansums 17 mei 2012 | |
Bijzondere ervaring, gerechten van prima kwaliteit vooral de tonijn is een aanrader maar ook een prima vegetarisch alternatief. Zeer persoonlijke service en echte gastvrijheid! |
LR 7 mei 2012 | |
Als knoflook-fan kost het mij moeite om niet enthousiaster te zijn over onze ervaring laatst, maar eerlijkheidshalve kan ik niet meer dan redelijk geven. We hadden graag op tijd naar een afspraak gegaan en waren daarom 18 uur al in de zaak, als tweede tafeltje. Met veel moeite stonden we 21:10 uur buiten, meer dan 3 uur voor 3-gangen en een koffie. De bediening stond alleen en kon de overweldigende toeloop niet aan. Positief om te zien dat de zaak zo populair is, maar niet aardig om als reeds zittende klanten aan het lijntje te worden gehouden. Meneer maakte zelf nog de opmerking dat het immers geen fast-food restaurant is, het ontbrak dus niet alleen aan snelheid maar ook aan stijl. De keuken is goed, doch niet voordelig. De entourage is erg leuk, alleen wel wat koud wanneer de deur steeds open gaat. Wellicht een ongelukkige samenloop van omstandigheden....we gaan het zien. |
mootje67 30 januari 2012 | |
We wilden hier al heel lang een keer eten. Eindelijk was het zover en het was een grote verrassing. Vooraf knoflooksoep en een combinatie gerecht met o.a. gerookte knoflook en heilbot. Hoofdgerecht lam, super zacht en goed klaargemaakt, sperziebonen niet te gaar en lekker van smaak. De entrecote was goed gebakken en de dikke laag knoflook maakte het geheel af. De toetjes uiteindelijk waren zonder knoflook maar desalniettemin een prima afsluiter van een prima maaltijd! Wij komen terug! |
martijn9 4 november 2011 | |
Gewapend met een rolletje King in de ene jaszak, en een mondspray in de ander, waagde ik me eindelijk in het knusse domein van de knoflookkoningin. De zaak rook gelukkig minder dan verwacht naar de gelaagde plant waar ze haar naam aan verleent. Toen we de porties zagen, werd al snel duidelijk waarom. Zo bestond de 'warme brie' bijvoorbeeld letterlijk uit zeven à acht teentjes knoflook met een laagje brie erover in bladerdeeg. Met een beetje hulp van de Vomar moet je dit toch voor anderhalve euro in vijf minuten in elkaar kunnen flansen. En dan was het niet eens leuk opgediend. Vijftig euro armer en een slechte adem rijker, bleef ik letterlijk en figuurlijk achter met een leeg gevoel. Jammer. |
Annet01 14 oktober 2011 | |
Zoals altijd weer heerlijk gegeten, de kwaliteit van het eten is heel erg goed, verfijnd van smaak, niet te weinig en ook geen bord 'vol'. En de kwaliteit is vooral ook prettig constant. De bediening is persoonlijk en vriendelijk en de sfeer knus en gezellig. Graag weer tot een volgende keer! |
MartijnJWT 7 oktober 2011 | |
Ik wilde al jaren naar Garlic Queen, en nu kwam het er dan eindelijk van. Helaas was het nogal teleurstellend; de gerechten waren weinig inventief (gewoon vrij standaard gerechten van eetcafé kwaliteit, maar dan met onwijs veel knoflook erbij), de porties klein en met de prijs/kwaliteit/hoeveelheid verhouding was echt iets mis. Wel vriendelijke bediening, maar die had íets meer mogen 'verkopen'. |
saskia77 31 juli 2011 | |
Heerlijk gegeten. Als voorgerecht de carpaccio van heilbot. Flinterdunne vis met een smaakvolle dressing. De tonijnsteak als hoofdgerecht is een echte aanrader. Een groot stuk goed gegrilde verse tonijn met een stevige knoflookdressing. De dressing wordt geserveerd in een apart glas. De eigenaar staat tevens in de bediening. Professioneel en zeer gastvrij. De Garlic Queen is niet goedkoop maar zeker het geld waard. |
john florence 25 september 2010 | |
Onlangs gegeten bij dit restaurant. Dit is zo,n zaak die al lang op mijn verlanglijstje stond dus de verwachtingen waren hooggespannen. Helaas was het een tegenvaller voor mij. De inrichting van de zaak is knus en gezellig en het toilet was brandschoon.Vooraf nam ik een trio van voorgerechten.Eendelever,carpacio van heilbot en knoflooksoep. Eendelever en knoflooksoep waren oke,de heilbot vond ik saai en vlak van smaak. Maar dan de hoeveelheid ! In andere restaurants krijgt men deze hoeveelheden als amuses voorgeschoteld !Als hoofdgerecht had ik hazerug. Dit was een suggestie buiten de kaart om. Wederom een miniportie ! Als garnering een beetje zuurkool en aardappelpuree. De smaak vond ik niet bijzonder en het vlees nogal droog.Ondertussen maar flink veel van het (overigens lekkere ) brood genomen om de trek toch een beetje te stillen. Als nagerecht had ik de knoflookkaasjes genomen. En ja hoor weer drie recessiestukjes ! De kaas was wel goed van smaak maar te koud geserveerd.Erg storend was dat de heer die ons bediende om de haverklap naar buiten moest om te roken en zo gelijk uitgebreidt kon bijkletsen met zijn vrienden.Ons bezoek aan de Garlic Queen blijft dus bij deze ene keer..... |
Keijser 3 augustus 2010 | |
De naam zegt het al. De Garlic Queen is een restaurant dat gespecialiseerd is in knoflookgerechten. Helaas is het menu de afgelopen 3 jaar amper veranderd, dus als je hier al eens geweest bent dan hoef je eigenlijk niet meer terug te komen (ben zelf de afgelopen jaren 3 keer geweest). De prijs-kwaliteitverhouding valt tegen, je betaalt eigenlijk teveel voor wat je krijgt. Aanrader: de proeverij van 3 voorgerechten.
SD Smith 30 juli 2010 | |
Knus restaurant. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Uitstekende ingrediënten. Een minpunt: de bereiding was wat aan de lange kant. |
Geef zelf je mening over Restaurant The Garlic Queen