KeukenFrans & Internationaal
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

mootje67 mootje67 30 januari 2012

We wilden hier al heel lang een keer eten. Eindelijk was het zover en het was een grote verrassing. Vooraf knoflooksoep en een combinatie gerecht met o.a. gerookte knoflook en heilbot. Hoofdgerecht lam, super zacht en goed klaargemaakt, sperziebonen niet te gaar en lekker van smaak. De entrecote was goed gebakken en de dikke laag knoflook maakte het geheel af. De toetjes uiteindelijk waren zonder knoflook maar desalniettemin een prima afsluiter van een prima maaltijd! Wij komen terug!

4 november 2011

Gewapend met een rolletje King in de ene jaszak, en een mondspray in de ander, waagde ik me eindelijk in het knusse domein van de knoflookkoningin. De zaak rook gelukkig minder dan verwacht naar de gelaagde plant waar ze haar naam aan verleent. Toen we de porties zagen, werd al snel duidelijk waarom. Zo bestond de 'warme brie' bijvoorbeeld letterlijk uit zeven à acht teentjes knoflook met een laagje brie erover in bladerdeeg. Met een beetje hulp van de Vomar moet je dit toch voor anderhalve euro in vijf minuten in elkaar kunnen flansen. En dan was het niet eens leuk opgediend. Vijftig euro armer en een slechte adem rijker, bleef ik letterlijk en figuurlijk achter met een leeg gevoel. Jammer.

Annet01 Annet01 14 oktober 2011

Zoals altijd weer heerlijk gegeten, de kwaliteit van het eten is heel erg goed, verfijnd van smaak, niet te weinig en ook geen bord 'vol'. En de kwaliteit is vooral ook prettig constant. De bediening is persoonlijk en vriendelijk en de sfeer knus en gezellig. Graag weer tot een volgende keer!

MartijnJWT MartijnJWT 7 oktober 2011

Ik wilde al jaren naar Garlic Queen, en nu kwam het er dan eindelijk van. Helaas was het nogal teleurstellend; de gerechten waren weinig inventief (gewoon vrij standaard gerechten van eetcafé kwaliteit, maar dan met onwijs veel knoflook erbij), de porties klein en met de prijs/kwaliteit/hoeveelheid verhouding was echt iets mis. Wel vriendelijke bediening, maar die had íets meer mogen 'verkopen'.

saskia77 saskia77 31 juli 2011

Heerlijk gegeten. Als voorgerecht de carpaccio van heilbot. Flinterdunne vis met een smaakvolle dressing. De tonijnsteak als hoofdgerecht is een echte aanrader. Een groot stuk goed gegrilde verse tonijn met een stevige knoflookdressing. De dressing wordt geserveerd in een apart glas. De eigenaar staat tevens in de bediening. Professioneel en zeer gastvrij. De Garlic Queen is niet goedkoop maar zeker het geld waard.

Geef zelf je mening over Restaurant The Garlic Queen

DonderdagGeopend voor lunchvan 17:00 tot 23:00
VrijdagGeopend voor lunchvan 17:00 tot 23:00
ZaterdagGeopend voor lunchvan 17:00 tot 23:00
ZondagGeopend voor lunchvan 17:00 tot 23:00

Meld dit restaurant als gesloten