wgiezenaar 18 mei 2012 | |
Prima Fusion-restaurant. Redelijke prijzen maar zeker niet goedkoop. Goede wijnkaart. De bediening is vriendelijk maar niet altijd even oplettend. Gaat soms wat traag. |
m.sturm 24 maart 2012 | |
Zojuist heerlijk gegeten. Wij hebben met twee personen het Gold diner helemaal op. Dit was een 5 gangen menu voor EUR 41,50 per persoon. Vriendelijke en correcte bediening. Zeer verrasssende gerechten met aziatische, moderne smaken. Echt superlekker. |
pmsik 7 maart 2012 | |
Vanaf de binnenkomst tot aan het vertrek werden wij zeer professioneel tegemoet getreden.
charlie stevenson 4 september 2011 | |
Het menu is zeer uitgebreid en we zullen zeker terugkeren om ook van de andere gerechten te proeven.
Lekkeretuh 26 augustus 2011 | |
Het is een top restaurant eten was goed service ook heel goed en wat bij de meeste missen is de decor . maar hier doen ze het heel goed. het totale plaatje hier is haast compleet.
GenietenVerwennen 19 augustus 2011 | |
Megann 7 juli 2011 | |
Eten is hier perfect,
wijnproever000 14 april 2011 | |
We hebben hier echt heerlijk gegeten. De kaart biedt genoeg aan en is overzichtelijk ingedeeld. Wat ik vooral een pluspunt vind zijn de zgn 'fingerfoods' die in verschillende prijsklasse's te bestellen zijn. Zo kan je van alles en nog wat bestellen om te proeven, ons tafel stond ook helemaal bomvol. Echt voor ieder wat wils. We komen hier graag terug met grote regelmaat!
charlie stevenson 1 december 2010 | |
Hier gegeten met mijn vriendin, zij nam de tasty duo (combi van coquilles en gambas) ik had de eend. Het eten was heerlijk, echt een streling van de tong. Je kan binnen rustig zitten met een prachtig interieur, je waant je in authentiek monnickendam van ergens midden/begin vorige eeuw. |
RRS64 15 november 2008 | |
Gisteravond heerlijk gegeten. Ik ben normaal niet zo gek op Chinees eten maar dit was allemaal zeer smakelijk. De inrichting is smaakvol, het personeel erg vriendelijk en de kaart zeer divers. Een echte aanrader, die je achter deze pui in dit stadje niet zou verwachten! |
Geef zelf je mening over Four Seasons