KeukenFrans & Pannenkoeken / Poffertjes
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

henkbeemster henkbeemster 16 januari 2012

Afgelopen zaterdag hebben we genoten van de jaarlijkse "wildavond". Het met zorg samengestelde menu overtrof onze verwachtingen. Naast de heerlijke gerechten kwam er o.a. ook een spoom voorbij waarvan een tafelgenoot zei: "hier lust ik wel een emmer vol van". Ook de wijnen uit het aangeboden wijnarrangement krijgen een dikke voldoende. Tot slot de bediening: deze mensen weten je dus echt het gevoel te geven dat je thuis bent. Kortom applaus voor de keuken, de bediening en de gastvrouw.

Chrisadam Chrisadam 20 november 2011

Gisteravond een familietentje in dit gezellige restaurant in het oude centrum van Midden Beemster. Een kaart met heel veel keuze, varierend van pannenkoeken tot hertenbiefstuk. Vooraf een poeverij van 3 gerechten: een crostini met gerookte ham, 2 kwartelpootjes en carpaccio van hertenvlees met reepjes vijg. Er goed van smaak en mooi opgediend. Daarna een runderstoofje van grootmoeder geserveerd in een kleine koekenpan. Mals vlees met stukje aardappel, precies zoals een runderstoofpotje moet zijn. Daarbij frietjes en salade. Voor het nagerecht was geen ruimte meer, maar te zien aan de gezichten van mijn tafelgenoten waren de dessert ook in prima orde. (H)eerlijke kost voor een goede prijs en een hele aardige en attente bediening.

ChoiceMagazine ChoiceMagazine 18 juli 2011

Fijn om weer eens oprecht vriendelijke gezichten te zien! We hebben hier alleen koffie gedronken, en het ziet er hier leuk en verzorgd uit. Fijn terras om buiten te zitten.

bakhuisolba bakhuisolba 4 juni 2011

Snelle bediening en netjes, wat besteld was uitstekend van smaak ,kwaliteit en verzorgd, heerlijk gegeten op 28/5/11 met totaal 4 groten en 1 kind. Bediening zeer goed en attent, kortom aanrader voor iedereen( ook voor niet pannenkoeken eters.)
Door de oude behuizing(hout) en grote ruimte zeer rumoerig, maar het ging om het eten! en dat was uitstekend!!

sl8r sl8r 12 mei 2011

Uitstekend restaurant met goede bediening. Bij de reservering werd er gezorgd dat de groep ondanks de grootte even goed kon zitten. Gezellige uitstraling en bediening was snel en aardig. En de pannenkoeken waren natuurlijk uitstekend!

Een paar weken later nog eens heen geweest met mijn vriendin, de bediening kon mij nog en wist bijna precies wat we besteld hadden! Daarnaast was het eten wederom super!

Conclusie: Ik zou iedereen willen aanraden eens bij 't Beemster Spijshuis een hapje te gaan eten!

Geef zelf je mening over Beemster Spijshuis

MaandagGesloten