MartinK 11 mei 2012 | |
Gisteren hier lekker geluncht. Beide zaten lekker buiten onder het luifeltje met een jusje. Me tafelgenoot had een vega sandwich die prima smaakte en ik een "Duda Salade"....heerlijke vegetarische salade met tomaten bulgar, huttenkase, gegrilde paprika, uien en wortel.
Praline 13 april 2012 | |
Ruime keuze uit lunchgerechten: broodjes, tosti's, salades, taarten... Dit alles geserveerd in royale porties! Prijs-kwaliteitverhouding is dus goed. De carrotcake was lekker en machtig. De sandwich maritime (broodje van de dag) was ook erg lekker: meergranenbrood met verse krabsalade met appel, daarbij veel rauwkostgarnituur. Cappuccino ook oké, en vriendelijke, adequate bediening. Algehele hygiène kan beter: vieze wc, en tafeltjes waren niet erg schoon. Tip: kom vroeg lunchen, want het zit snel vol! |
Pandabeer1 31 oktober 2011 | |
Goed eten, maar zeer matige bediening. Warm |
rachid-1972 22 augustus 2011 | |
wat een super leuk zaakje voor lunch en high tea ... zeker de moeite waard . |
Keijser 19 juli 2011 | |
Ik had dit restaurant uitgekozen voor de vrijgezellendag van mijn vriendin. Ze zijn goedkoop en hebben heerlijke dingen op het menu staan. Zelf koos ik voor de American clubsandwich (die heerlijk was), maar er was ook veel animo voor de 'croques'; de geroosterde sandwiches in een jasje van eierbeslag. Vooral de croque met gorgonzola en bosbessenjas was erg populair. De locatie is overigens fantastisch, zo naast de Nieuwe Kerk! |
Nymphela 28 maart 2011 | |
Altijd als ik in Amsterdam ben ga ik hier even langs. Heerlijke taarten en muffins van Dan the Cookieman en verder ook erg lekker eten, prima sfeer en originele kaart.Absoluut een aanrader! |
Fijnproever3009 4 maart 2011 | |
Prima service, altijd prettig. Heerlijke taarten, lekker vers! Echt een aanrader. |
MarcH 12 februari 2011 | |
Lekker gelunched, leuke broodjes, tosti gorgonzola en bosbessenjam lekker en behoorlijk groot. Boven ook nog genoeg plek. Aardige bediening. |
mdlnb 8 november 2010 | |
Emmy2 4 oktober 2010 | |
Een high tea bij de Drie Graefjes is geen aanrader. Geen mooi gevulde en opgemaakte torentjes met lekkernijen, maar een high tea in traag opgediende en slordige 'gangen'. De 1e gang bestond uit taaie en klef geroosterde sneetjes brood met een goedkoop smakende tapenade en slappe olijven met een smaak van conserveringsmiddelen. Vervolgens een vette brei van omelet en brood. Gevolgd door sandwiches die hun naam geen eer aandeden, hompjes oud brood met een schraal stukje zalm en een slablaadje ertussen. Alles opgediend op gaarkeukenachtige schalen.Voor de zoete gangen geen nieuwe verse bordjes, maar scones etend tussen de restjes sla en omeletvet. Zo zaten we daar met een scone, waarvan ik zeer twijfelde aan de versheid van het zoete broodje. Dan de taart, die was ook verre van vers. Een klef en zompig stuk appeltaart, in ieder geval niet verrassend of origineel. Oja, de theepotten werden pas gevuld op verzoek en de tafel bezaaid met theezakjes en papiertjes, personeel dat het niet zag en spa rood uit een blikje... Wat een afknapper. Na onze uiting van ontevredenheid werd het personeel wel attenter, de kwaliteit bleef echter onder de maat. |
Geef zelf je mening over De Drie Graefjes