Helemaal in orde. De bediening, flexibiliteit ten aanzien van specifieke wensen. We hadden niets te wensen en voelden ons echt verwend.
De ravioli met kreeft en de Wellington zijn super!
Ook goed en heel betaalbaar wijnadvies.
Was wederom super afgelopen vrijdag. Lekker eten waar echt heel veel aandacht aan wordt gegeven. Of je nu met z'n tweetjes gaat of met meerdere vrienden, de sfeer is altijd goed. Tot snel.
Vandaag ondanks vakantie van gastvrijheid van Emma en Jan genoten! Mooie restaurant met klassieke smaakvolle keuken. Gastheerschap ten voeten uit! Bedankt.
Komen hier nu al jaren en voelen ons altijd weer verwend van begin tot eind. De sfeer is ontspannen, niet stijf dankzij de professionele maar tegelijkertijd persoonlijke en warme bediening. Uitstekende wijnkeus en -advies. En het eten.... uiterst subtiel, smaakvol en puur. Voor minder gaan we niet meer.
We hebben hier inmiddels al een paar gegeten. Iedere keer weer was het een feestje op zich. Prachtige gerechten, mooi opgemaakt, subliem van smaak en verrassende combinaties.
Dit alles in een gezellige en ontspannen omgeving. Beslist een aanrader!