‘Dit is een aanrader voor levensgenieters.’ Met een bootje of het pontje bereik je het Kagereiland, waar het voor een lunch of diner ‘goed toeven is’. Zoek op een zomerdag een plaats op het ‘zeer aangename terras’ of 's winters ‘in het gezellig ingerichte restaurant’. ‘De ontspannen ambiance’ in combinatie met het ‘heerlijke, exclusieve eten’ en ‘het goede bijpassende wijnarrangement’ geven je het gevoel ‘dat je een avond uit bent in plaats van snel een hapje eten’. Daarvoor betaal je wel flink, maar een bezoek aan dit restaurant ‘is het geld zeker waard’.
Gisteravond met vrienden bij Tante Kee gegeten. Bij aankomst ging de zon schijnen en werd het terras aan het water voor ons klaargemaakt zodat wij heerlijk buiten een drankje en het voorgerecht konden nuttigen. De gerechten zijn echt plaatjes om te zien en overweldigend van smaak. Ook was het mogenlijk om gerechten te veranderen van het menu zonder enig probleem. Werkelijk een avond uit. Tante Kee klasse,
Mooie plek op Kaageiland. We hebben afgelopen jaar vaker gegeten bij tante Kee en de smaakverhoudingen raken uit balans. Gisteren hebben we 5 gangen surprise menu besteld: voorgerecht zalm met "aDvocado mousse" (volgens bedieining) was prima maar weinig origineel. Bij de combinatie kabeljauw met runder succade verdween de kabeljauw compleet in de overheersende smaak van de jus van succade. Bij de coquilles vroegen we ons af wat de toegevoegde waarde was van de paling. Het hoofgerecht van hert was prima maar de groente bestond uit 1 bospeentje, in vieren gedeeld. Meer groente was welkom geweest. Het dessert was heerlijk met een warm chocoladetaartje. Naar onze smaak, en vergeleken met eerdere ervaringen, was er teveel gebruik gemaakt van vet en olien in plaats van de pure smaken te laten uitkomen. I Het wijn arrangement was passend, maar weinig creatief en de rode wijn bij het hoofgerecht werd te warm geserveerd. De prijs/kwaliteit verhouding is uit balans. Naar onze mening mag het frisser met meer gebruik van groente. Een vervolgbezoek stellen we voorlopig uit.
Wij hebben hier het 5-gangen verrassingsmenu genomen. Ontzettend lekker en het zag er prachtig uit. Er werd heel goed rekening gehouden met eventuele allergieën. Personeel erg attent en interieur mooi. Je bent echt een avond uit in dit restaurant. Een grote aanrader.
Goed restaurant op een leuke locatie, we kwamen er aan per boot en hadden tijdens het diner uitzicht op het water. De bediening is goed. Het eten is prima, echter is niet echt verassend te noemen. Porties mogen van mij wel iets groter. Kortom lekker gegeten in een leuke omgeving.
Heerlijk gegeten in tante Kee. Attente bediening. Bijzondere lokatie op een eiland. De sfeer is gemoedelijk. De produkten gebruikt in de keuken zijn van hoge kwaliteit. Echter het menu is redelijk voorspelbaar. Het hoofdgerecht is wat aan de kleine kant. Verder prima