KeukenVis
Openingstijden10.00-21.00

Verbale-Diaree Verbale-Diaree 17 oktober 2011

Jammer dat de meeste mensen geen smaak hebben! Deze tent draait op toeristen, en die komen toch maar éénmaal! De vis lijkt wel gebakken in motorolie en over de kwaliteit wil ik het helemaal niet hebben! Deze tent kan zo goed draaien doordat er veel ranzige toeristen komen zonder smaak! (Veel Engelsen die naar de veerboot gaan). Jammer, deze tent is het niet waard om restaurant genoemd te worden, snacktent is al veel te goed! Ik zal me doodschamen om eten zo te bereiden, kennelijk gaat kwantiteit voor kwaliteit! Ververs in ieder geval geregeld je motorolie in de frituur of bak je vis in een koekenpan! Misschien kan de eigenaar eens naar Schmidt Zeevis in Rotterdam gaan om af te kijken hoe het wel hoort!

jackt jackt 30 januari 2011

heb nog nooit zulke slechte gebakken vis gehad vet en aangebrand ,slechte olie ? ,ongeintresseerde bediening en een eigenaar die niet in je klacht geintresseeerd is Jammer maar dit is zeker hun handelsmethode toeristen zat.

Menno925 Menno925 10 januari 2011

Afgelopen zaterdag hier gegeten. Helaas was het binnen kouder dan buiten.Liep een aardige mevrouw in de bediening maar haar kleding zat onder het beslag.
De peper en zout stelletjes waren te vies om aan tepakken.En nou komt het rare de Kibbeling schotel was prima van kwaliteit. Het werd alleen geserveerd op een stale ovale keukenschaal dat was nou weer heel jammer.Het is heel zonde van zo'n mooi restaurant, met een paar kleine aanpassingen kun je er zo een heel mooie populaire tent van maken.

laurens0406 laurens0406 23 december 2009

De Lekkerste Vis van heel Nederland !!!

japry japry 30 november 2009

Treurig !!! Een portie Noordzee besteld om mee
te nemen, en op te eten met uitzicht op zee.
Het was een in het vet drijvende berg onbestemde, zwart geblakerde vis, met als hoogtepunt twee rotte platvissen onderop.
Na spontaan te hebben moeten braken het geheel aan de meeuwen opgevoerd, en op die manier er toch nog plezier van gehad.....

Geef zelf je mening over Plate Restaurant Waasdorp