| Keuken | Grieks |
| Openingstijden | 17.00-22.00, za-zo vanaf 16.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
saartje1947 24 april 2012 | |
Wij zijn hier al meerdere keren geweest en hebben altijd met veel smaak hier gegeten. Met een veilingbon!
Paulien1981 15 april 2012 | |
Hier onlangs gegeten via vakantieveilingen. Ontvangst was goed, vriendelijke bediening en er was een speciale kaart 'vakantieveilingen' er stond niet veel op, maar voor ons was het voldoende. We hebben lekker gegeten, de porties waren groot genoeg en in plaats van een toetje mochten we gelukkig ook koffie bestellen. Persoonlijk heb ik wel eens betere gyros gehad maar wij hebben een leuke avond gehad en goed gegeten. |
rkolster 25 januari 2012 | |
2 keer bedonderd in grieks restaurant Rhodos in Ijmuiden.
ikke hier 23 mei 2011 | |
Via vakantieveilingen konden we genieten van een keuze menu voor 2 personen. Het eten was goed, de bediening snel, vriendelijk en zeer oplettend. Door een klein foutje in de keuken moesten we wat langer wachten op ons hoofdgerecht, dit werd goed opgepikt door het personeel. De sfeer is gezellig. Tafeltjes staan wat dicht op elkaar, maar geeft toch een goede sfeer. Buiten het menu een gerecht van de kaart bestellen was ook geen probleem. Goede prijs/kwaliteit verhouding. |
Elly en Henk van Oostrom 16 mei 2011 | |
Heel lekker eten en uitermate gastvrij,omdat het eten zo lekker is wordt het steeds drukken,dat zegt genoeg.
Geef zelf je mening over Rhodos