360 ° panorama
De Meerplaats over zichzelf

Welkom bij De Meerplaats. Bij ons krijgt u de lekkerste specialiteiten, vervaardigd door Chef-kok Fred Nieswaag en bij u aan tafel geserveerd door vakkundig personeel met verstand van vis, maar ook van de wijn die u er eventueel bij drinkt! Het restaurant ligt pal aan de gezellige vissershaven van IJmuidenen de vis komt dan ook dagvers, rechtstreeks vanaf de afslag.

KeukenVis
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

marybelle marybelle 20 mei 2012

Genoten van het 4-gangen verrassingmenu. Heerlijke gerechten en vis zoals vis behoort te zijn. Niet zwemmend in herriesauzen, maar puur. Naast het menu een prima wijnarrangement en daarbovenop de vriendelijke en vakkundige bediening.
Kortom, een perfecte avond en een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Proever20111 Proever20111 19 april 2012

Op een doordeweekse avond hebben wij hier gegeten. Voor de zekerheid gereserveerd vanwege de enthousiaste verhalen die wij gehoord hadden. De ontvangst was vriendelijk en je rook meteen een visgeur door het hele restaurant. De bediening is zeer vriendelijk en geeft je het gevoel dat je welkom bent. Wij waren wat vroeg, later kwamen er steeds meer gasten (gemiddelde leeftijd rond de 50?!)en leek de bediening heel even in te zakken maar gelukkig ging dat weer goed. Je hoeft niet lang te wachten maar het is ook niet opdringerig. Vis was vers en lekker (kabeljauw dagvangst en trio van sliptong, zeebaars en zalm van de kaart), prima presentatie; goed verzorgde borden en ook uitgebreide garnituur. Wat mij betreft juiste prijs-kwaliteit verhouding. Ruim aanbod op de kaart en dessertkaart. Het interieur is ook meer aangekleed dan het gemiddelde vis restaurant. Zeker een aanrader voor de vis liefhebber.

rbpmusic rbpmusic 8 februari 2012

Het eten hier is altijd vers en lekker bereid. De bediening is steeds hartelijk tegen ons en werkt bovendien adequaat. Redelijke prijs, maar moet niet duurder worden. Vaak veel gasten en dat is een goed teken. Kom zeker terug.

bakkerej bakkerej 18 januari 2012

Wij komen hier al jaren regelmatig. Het eten is van prima kwaliteit, maar wat ons gisteravond overkwam, paste niet bij de Meerplaats.

Het personeel uit de bediening kreeg op harde toon instructies vanuit de keuken over de amuse.De serveerster zat hard pratend prive te bellen in het restaurant en er was weinig aandacht voor de gasten. Wij waren op dat moment om 17.00 uur de enige eters. Nadat de broodjes met kruidenboter op waren, werd de grote visschotel geserveerd en werden de aanwezige kleine bordjes weggehaald met de vermelding; gratenbordjes zijn toch niet nodig want het is maar een klein slibtongetje waar weinig vlees op zit ,dus ook weinig graat. De slibtong was prima van formaat en het sloeg dus nergens op.
Tussendoor werd er niet geinformeerd of alles in orde was er of er nog drinken moest komen . Ze hadden het te druk met zich zelf. Wij hebben positief geantwoord op de vraag of wij nog een dessert wilde hebben ,vervolgens hebben wij na lang wachten maar om de kaart gevraagd.

Dit zijn ervaringen die wij niet van de Meerplaats gewend zijn. Jammer, ondanks dat het eten goed was geeft het je niet een avond uit gevoel dat past bij een duurder restaurant.

peanutbutterjelly peanutbutterjelly 15 oktober 2011

Lange gezichten in de bediening, eten was ok

Geef zelf je mening over De Meerplaats

LunchDiner