Ons unieke restaurant in IJmuiden is gelegen naast de vis afslag en gebouwd op de fundering van een duitse bunker dat net als het tegenover gelegen Kustford, deel uitmaakte van de verdedigingslinie "Atlantikwall” tijdens WO II. Zo vlak aan het water kun je de schepen bijna aanraken, en er is ruim zicht op de sluizen en de zee. Dagelijks is er aanvoer van verse vis van de naastgelegen visafslag!
De service is erg goed, en het eten was wederom ook erg voortreffelijk. Dit was zeker voor herhaling vatbaar. Een echte aanrader ! We werden vriendelijk geserveerd door een indische jongen met krullen en een meisje met donkerbruin haar. Complimenten
De visgerechten waren redelijk een tikje vet en niet heel bijzonder. Wel een heel mooie plek om vis te eten. Dat maakt heel veel goed.
Een aanrader vanwege de plek.
Op 4 december hebben wij met onze dochters en onze schoonzonen een bezoek gebracht aan dit restaurant. Wij hadden vooraf al veel gehoord over het nieuwe interieur en ik moet zeggen:
Het zag er piekfijn en heel gezellig uit.
Behalve van de kaart die er heel uitgebreid uitzag werden wij door twee jongens van de bediening gewezen op wat er buiten de kaart te eten was. Ook de variatie aan wijnen en de aanbevelingen kwamen leuk over en niet als een verplichting.
Het merendeel van ons heeft tarbot en griet gegeten en we hadden allemaal een ander maar wel heerlijk voorgerecht.
Het nagerecht was geïnspireerd door Sinterklaas met chocolade en pepernoten, machtig en heerlijk. Mijn man was jarig geweest en kreeg letterlijk en figuurlijk vuurwerk daarbij, heel leuk.
Al met al was dit de eerste ervaring voor ons, maar zeker niet de laatste.
De keuken en de bediening wil ik bedanken voor een heerlijke avond.
We hebben op 15 oktober in dit restaurant geluncht. De vissoep vooraf smaakte voortreffelijk, als hoofdgerecht hadden we de Franse ovenschotel gekozen. Smaakte goed. had wat mij betreft iets meer zout in gekund. Zowel de rode als de witte wijn was goed . de bediening was vriendelijk en attent. de inrichting was ok, het uitzicht op de haven leuk.
De prijs kwaliteitsverhoudening was prima. De volgende keer na een flinke wandeling kiezen we weer voor dit restaurant
Vorige week heb ik met een groep van 20 mensen bij restaurant 'Kop van de haven' in IJmuiden gegeten en dit is zeer goed bevallen. De vis is zeer goed en de porties zijn fors. Ik had zelf de vissoep en de Franse ovenschotel en ik had geen frietjes meer nodig ;-)
De lokatie is door het uitzicht op de haven en Hoogovens uniek en indrukwekkend. Ik ben er nu 2 keer in een week geweest en ben van plan snel weer te gaan.
Interieur van het restaurant ziet er goed uit en het personeel is over het algemeen erg vriendelijk en behulpzaam.
Om eerlijk te zeggen snap ik niets van sommige weinig positieve reviews...