Ongeinteresseerde bediening, zeer matige kwaliteit van de gerechten, lauw geserveerd, dure mixed grill was taai en vet, geen salade erbij ondanks hoge prijs (bijna €20,-). Bedoeld om toeristen te laten betalen (bij Leidseplein).
Een bezoek aan Zorba is een belevenis. Ik kwam de eerste keer bijna niet naar buiten door een meningsverschil met de ober. De bifteki was uiteindelijk een zigeunerschnitzel met aardappelpuree en soyasaus. De Machlas schotel werd opgediend met zeewierkroketjes en kaviaarballetjes afgetopt met zure room. Op mijn reactie dat dit toch geen Grieks eten was was de reactie: "ach ja, daar houd de chef ook helemaal niet van".
Ergens wel mooi om te zien dat het slechtste restaurant waar ik ooit heb gegeten zo'n slechte waardering krijgt. Minder goed vind ik dat het nog bestaat. Ik bedoel achteraf met die naam, wat dacht ik nou? Ik houd het maar op jong en naïef maar wat een slechte tent, dat had ik nog wel door.