Heerlijk gegeten, de soep van de dag was toevallig chinese tomatensoep, deze was erg lekker en we kregen een diversiteit aan broden.
Ik had de Las Vegas burger, deze was goed gebakken en wat ik prettig vond was dat de saus apart geserveerd werd.
De serveerster was erg pretiig in de omgang en kon zich nog herinneren dat mijn ouders een jaar geleden in de brasserie waren geweest.
Al met al een prettige service, en soms wacht je inderdaad wat langer op je eten/drinken maar de vriendelijkhied van zowel de serveerster als de kok maakt voor mij een hoop goed, voor mij een dikke 9
Prima zaak, zeker sinds de metamorfose vorig jaar.
De huidige meiden doen het super. Het eten is heerlijk en de persoonlijke service is geweldig.
Ik blijf terugkomen.
Vond de maaltijdsalade met warme kip en pijnboompitten wat overladen met teveel andere ingrediƫnten (augurken!, stukjes Goudse kaas, fijne stukjes zongedroogde tomaten) en kwantitatief wat weinig, hoewel dit ook kon komen door het platte bord waarop het geserveerd werd. Bediening redelijk snel, wel wat lang moeten wachten op een glas kraanwater. Terras aan de straat met redelijk veel verkeer.