| Keuken | Chinees-Indisch |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
ImkeV 9 augustus 2010 | |
Wij gaan regelmatig naar de restaurant of komen om even wat te eten af te halen. Er hangt altijd een goede vriendelijke sfeer. de kwaliteit is goed en er is genoeg variatie. ook kinderen komen hier goed aan hun trekken. |
Proever76788 6 december 2008 | |
Wij komen hier heel vaak om te wokken, ja het klopt dat er minder variatie is als bij b.v. Pejo of nibbixwoud, maar de gerechten en producten bij Golden Garden zijn wel 10x beter, nog nergens lekkerder gewokt of gegeten dan daar! |
Proever83829 9 november 2008 | |
Ik heb vandaag het maandmenu gehaald. Wij vonden het erg lekker en we halen wel vaker bij Golden Garden. Onze ervaring is heel erg goed. |
gording 24 september 2008 | |
Vandaag het maandmenu afgehaald. Hoe is het mogelijk dat dit restaurant goed scoord. Het was werkelijk niet te eten. Zelfs de gebakken rijst smaakte naar niets. Foe Yong Hai en Babi Pangang dik overgoten met dezelfde dikke tomatensoep. Dan nog een ander smakeloos kipgerecht erbij met slappe kleurloze groenten die geen smaak hadden. Alle gerechten weggegooid. Nooit meer Golden Garden voor mij! Ik ga een boterham eten. |
Proever62383 29 juni 2007 | |
dit is een van de weinige chinezen, waar je behalve \"gewoon\"chinees ook echt Kantonees kunt eten. Natuurlijk is er sinds de verbouwing de mogelijkheid om te wokken en te bakplaten, hetgeen ook een aanwinst is!
Geef zelf je mening over Golden Garden