freddie13 18 november 2011 | |
Een leuk Eetcafé, Brasserie no nonsens, dus voor de normale mensen . |
dees 23 januari 2009 | |
ik kom daar vaak op vrijdag avond om even een lekker biefstuk me moeder te eten. hangt altijd een leuke sfeer en de bediening is ook spontaan.
sebastiaan verbeek 21 januari 2009 | |
kom daar regelmatig vind het een leuke zaak lekker eten goede bediening en goede sfeer en de prijs kwaliteits verhouding is ook perfect
Bram en Trutje 29 december 2007 | |
Sfeerloos eetcafe met bijbehorende fantasieloze, niet speciaal goedkope kaart, waarop oninteressante gerechten met zwierig taalgebruik worden beschreven. Voorgerechten als waterige vissoep, carpaccio en knoflookgarnalen. De hoofdgerechten bestaan voornamelijk uit patatvarianten zoals patat met kip, patat met biefstuk, patat met sliptong, patat met sate en noem maar op. Nagerechten zoals die bij de snackbar op de hoek ook te krijgen zijn: dame blanche, sorbet, coup tricolore etc. De porties zijn ruim. De wijn heb ik niet aangedurfd. De service is aangenaam en er is een niet-roken deel.
Proever56635 14 juni 2007 | |
Vriendelijk personeel, goed en grote porties eten.
Proever49228 18 augustus 2006 | |
Uitstekend. Zeker als je de prijs/kwaliteitverhouding in ogenschouw neemt. Personeel is vriendelij en het eten is echt van goede kwaliteit voor een lage prijs. Me Moeder staat niet op een toplocatie (hoek winkelcentrum) maar toch is de entourage leuk. Verassend goeie kok die met veel smaak ingredienten weet toe te passen. Vlees is goed en mals, voorgerechten stuk voor stuk goede combinaties van smaken. Aanrader. |
Geef zelf je mening over Brasserie Me Moeder