ik kom daar vaak op vrijdag avond om even een lekker biefstuk me moeder te eten. hangt altijd een leuke sfeer en de bediening is ook spontaan.
ga door zo.
kom daar regelmatig vind het een leuke zaak lekker eten goede bediening en goede sfeer en de prijs kwaliteits verhouding is ook perfect
hadden we nog maar wat van zulke restaurants
Sfeerloos eetcafe met bijbehorende fantasieloze, niet speciaal goedkope kaart, waarop oninteressante gerechten met zwierig taalgebruik worden beschreven. Voorgerechten als waterige vissoep, carpaccio en knoflookgarnalen. De hoofdgerechten bestaan voornamelijk uit patatvarianten zoals patat met kip, patat met biefstuk, patat met sliptong, patat met sate en noem maar op. Nagerechten zoals die bij de snackbar op de hoek ook te krijgen zijn: dame blanche, sorbet, coup tricolore etc. De porties zijn ruim. De wijn heb ik niet aangedurfd. De service is aangenaam en er is een niet-roken deel.