7.2
6.5

Dit restaurant is helaas gesloten!

1 2 ouder »

rojola rojola 29 januari 2012

Door een tekort aan koks (zo werd ons verteld) moesten we 50 minuten op ons eten wachten. Dat is toch best lang als je behoorlijke trek hebt. Er kwam ook nog eens een buslading toeristen binnen, maar dat schijnt hier wel vaker te gebeuren. Het eten was okay, maar de portie was nogal weinig. Waardoor je na het eten genoodzaakt bent een dessert te nemen. Het vegetarische tofu gerecht had maar vier brokjes tofu, echt te weinig voor een volwassen man met een gezonde trek.

Manja Mooy Manja Mooy 20 september 2011

Ik ben niet te spreken over dit restaurant. We kwamen er met regelmaat eten halen. Het eten is niet slecht, en de mensen DOEN inderdaad aardig (inderdaad, 'doen', want zoals iemand anders ook schrijft: het komt nogal nep over.) Maar meestal gebruiken we de afhaal. Het eten wat we meekrijgen is ZELDEN compleet. Vandaag weer: we hadden het 'menu' voor 20 euro. Kom ik thuis, mist EN de rijst, EN de pisang goreng. En het was de zoveelste keer dat dit gebeurd. Zeer slordig en teleurstellend.

h.vanmale h.vanmale 5 maart 2011

Goed chinees eten voor een redelijke prijs. Beetje oudbollig ingericht en een beetje te rustig. De gerechten zijn met aandacht en smaak goed opgemaakt. De Peking eend is echt zeer goed. Goede bediening.

Iens-gebruiker Iens-gebruiker 19 september 2010

Helaas ben ik er niet van onder de indruk. De bediening deed vriendelijk, maar was in mijn ogen niet echt geïnteresseerd. Dat klinkt als zeuren, maar ik zag echt dat het nep-aardig was. Bij de reservering (een tafel aan het raam) was er een fout gemaakt, waardoor we niet bij het raam terecht kwamen. Het beloofde 'eerste rondje gratis' hebben we niet gekregen. Bovendien sprak degene die ons hielp wel erg gebrekkig Nederlands. Het eten zelf vond ik matig van smaak en het geld niet echt waard. Het nagerecht (ijs) was voor een Chinees restaurant weer wel goed. Toch is het wat mij betreft écht geen omrijden waard. Ze moeten wat doen aan de kwaliteit van het eten en de bediening.

Daisylovefood Daisylovefood 12 mei 2009

We went there with 4people!~ the waitress organized our meal...the rose liqueur ossenhaas and honey kip is my favorite!! my friend love their duct with pancakes!!!will be back for sure!!!

happy happy 7 mei 2009

Lekker! Vooral de specialiteiten van het huis. Klassieke sfeer en service is perfect. Je krijgt er altijd een warme welkom van zowel het personeel als de baas en bazin. Heerlijke eten en heerlijke mensen.

Saabie Saabie 7 april 2009

Wij hebben vorige week heerlijk gegeten bij Happy Garden in Buitenveldert en waren blij verrast! Het eten was heerlijk en goed verzorgd. Een half jaar geleden had ik hier al een keer gegeten en het viel mij toen al op dat de kwaliteit van het eten zeer goed was. Dit keer vroegen wij of er naast de standaard menu ook "chef's specials" waren. En die waren er! Op aanraden van onze gastvrouw hadden wij de wilde zeebaars en een vegetarische schotel met verse paddestoelen besteld. Wat hadden wij heerlijk gegeten! Alles was supervers en zeer smakelijk. Blijkbaar moet men gewoon durven vragen naar de mogelijkheden naast de kaart. Wat waren wij blij verrast! Eindelijk een restaurant in deze buurt waar je authentiek Chinees kunt eten! De bediening was vriendelijk en behulpzaam en je kunt in deze buurt nog gratis parkeren!

Proever84130 Proever84130 14 november 2008

good service, friendly atmosphere. Food is good, we asked for fried mushrooms which was not on the menu and turned out fantastic..

lidwien010 lidwien010 10 augustus 2008

Tot onze stomme verbazing hebben we heerlijk gegeten. Ze waren niet echt gewend aan mensen die echt chinees aten, met stokjes enzo. We vroegen om verse groenten en kregen die knapperig vers en ze waren ook wel blij, leek het dat de echte keuken op prijs werd gesteld.Op het eind werd ons zelfs de tip gegeven om een volgende keer maar eens de speciale garnalen te vragen die smaakten echt goed, want wat we nu hadden, de jacobsschelpen konden wat smakeloos zijn. Verder hadden we peking eend en gamba''s in zwarte bonensaus.

Proever38268 Proever38268 5 augustus 2007

Ondanks de goede bediening was het eten op zijn best matig. De gerechten leken eerder opgewarmd dan vers klaargemaakt. Zo iets is nog wel te accepteren als een goedkope afhaalmaaltijd, maar voor 50 Euro aan \'aanbevolen\' gerechten is met betere restaurants in de buurt voldoende reden om dit restaurant te mijden.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Happy Garden