| Keuken | IJssalon |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
nielsm 18 maart 2010 | |
Er werken leuke mensen, als het rustig is maken ze altijd een gezellig praatje met je. Het ijs is heerlijk en word elke ochtend vers gemaakt. |
jwijnands 12 mei 2008 | |
Goede service, leuk decor. Ijs is echter erg zoet, en er zit een fabrieksijs smaakje aan. Ik rij liever even om naar van Dam in Heemstede of Garonne in Haarlem. |
Proever53697 28 februari 2007 | |
Lange rijen altijd, maar wel de lekkerste ijsjes van de Haarlemmermeer. Kan niet wachten totdat ze weer open gaan. |
Proever33891 19 mei 2005 | |
Wij vinden het ijs heerlijk, echt een natuurlijke smaak zonder kleurstoffen. ( proef maar eens het aardbeien ijsje )Tot zover altijd leuk geholpen door personeel. natuurlijk sta ik ook wel eens lang in de rij als het druk is, maar dat het druk is, is een goed teken. Voor een pronto ijsje heb ik het er zeker voor over en de mensen in de rij schijnbaar ook. De gratis kinderactie\'s vinden wij ook heel attent!
Proever33746 16 mei 2005 | |
als ik zin heb in een ijsje stap ik op de fiets, en ga regelrecht naar pronto. Het ijs vind ik heerlijk, en je krijgt grote bollen. Het personeel is vriendelijk, en je wordt goed geholpen. Alleen op zondag kan er een grote rij staan waar je even in moet staan +-10 min tot 15 min. |
Geef zelf je mening over Pronto Gelato