LauraWalter 19 februari 2012 | |
lekker eten, goede service, een van onze favorieten al 4 jaar ! De eigenaar zijn italiaans en de eten smelt in je mond :-) |
Colombus 6 januari 2012 | |
Da Rosario schijnt volgens omwonenden een begrip te zijn, al had een Italiaanse kennis van mij zijn bedenkingen over het restaurant. Na gegeten te hebben bij Da Rosaris begrijp ik waarom. De pizza Napoletana was rijkelijk en smaakvol belegd al was het deeg aan de randen iets doorgebrand. In ieder geval goed genoeg om een begrip te zijn in Hoofddorp (where else?) en stukken beter dan de doorsnee bestel-bezorg-en-vreet pizza. De portie pasta met gorgonzola-roomsaus was onbeschoft groot, maar ook waterig en smaakte naar goedkope oude kaas. In geen geval goed genoeg om een kenner van de Italiaanse keuken te kunnen overtuigen. De koffie was ook on-Italiaans matig en steeg niet boven het niveau uit van de koffie in de kantine. Precies tussen matig en redelijk in, maar de schappelijke rekening doet de wijzer naar boven slaan. |
MCWA 27 juni 2011 | |
Ontzettend lekker eten hier! We waren afgelopen vrijdag met een groep van 8 personen en we hadden een groot voorgerecht voor ons allen besteld. Eén van de lekkertste voorgerechten ooit! Het voorgerecht bestond uit heerlijke garnaaltjes, barstend van de knoflook, champignons in saus, carpaccio, bruschetta en tonijnfilet. De meesten van onze groepen bestelden een pizza, ik zelf heb een zalige, maar overmachtige pasta gegeten. Kwaliteit dik in orde en ook de bediening vriendelijk en gezellig. Kortom, zeer tevreden over dit bezoek! |
randyeichhorn 12 december 2010 | |
Leuk om te zien dat je van een gruwelijk nieuwbouw pand iets kunt maken. Erg leuke, aardige, attente en vrolijke bediening. Eten zeker ook op orde, pizza en pasta prima! Leuk tentje om gewoon even met familie een hapje te eten. |
Giuseppe 19 oktober 2010 | |
Een van de lekkerste pizza van de omgeving!Rosario heeft een steenoven en dat merk je wel.Bravo. |
steefd 14 maart 2010 | |
weer lekker gegeten. Dit keer het vijf gangen verrassing. Bediening als vanouds weer goed, net als eten |
angi666 30 november 2009 | |
We zijn hier met een groep collega's gaan eten omdat ik het kende van de afhaal. De afhaal calzones zijn erg lekker namelijk. Echter bleek het restaurant niet helemaal aan onze verwachting te voldoen. We zaten erg krap (zeg maar dubbelgevouwen voor de lange mensen) aan tafel. De gastheer was erg onderhoudend, maar het eten viel wat tegen. De pizza's waren wat zwart waardoor diverse mensen stukken lieten liggen. de pasta's waren wel prima vernam ik van mijn collega's al waren de porties wat aan de kleine kant. De inrichting is ouderwets en wat veel tafeltjes op een te kleine ruimte gepropt. De volgende keer halen wij de pizza weer af. |
steefd 1 september 2009 | |
Komen er regelmatig en eten is goed. Kan me voorstellen dat men het decor wat minder en standaard vind. Heb daar zelf minder problemen mee. Aardige mensen, goede service en ook eens niet de standaardgerechten die andere Italianen wel hebben. |
tamoenas 26 juli 2009 | |
service was goed, ze zijn erg vriendelijk. Eten was lekker, maar verder niet zo bijzonder, ik heb het aanbevolen gekregen als een beste Italiaan in de buurt, maar ik moet zeggen dat het op mij niet veel indruk heeft gemaakt. |
Proever47425 19 november 2008 | |
We kregen geen brood bij het voorgerecht, wat wel beloofd was, toen we dit melden werd er gezegd: het brood is op. Ik bestelde een pizza calzone, deze was pikzwart aan de bovenkant, verstopt onder een plakje kaas. Eerst werd er gezegd dat het zo hoorde, later gaf men toe en kreeg ik mijn dessert gratis. Toch nog een beetje goedgemaakt. We komen hier toch nooit meer omdat het geheel heel matig aandeed. Van ons gezelschap van vier personen at niemand zijn bordje leeg! We hebben niet zitten smullen, jammer! |
Geef zelf je mening over Da Rosario