| Keuken | Hollands |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Proever59562 8 juni 2008 | |
Verschrikkelijk, gegeten in het zelfbediening wegrestaurant. Bleke, koude frieten, oude satesaus, lauw satevlees. Lang gewacht, alleen de jongens achter de counter deden erg hun best. Dus Holten in zicht? Plankgas doorrijden. |
Celeste 14 mei 2008 | |
Het bedieningrestaurant van deze AC heeft wel een prima prijs-kwaliteitverhouding. Je moet natuurlijk niet een arrangementje hebben.
AnneliesB 17 maart 2008 | |
Ik heb niets tegen AC-restaurants. Ik heb er zelfs een keer uitstekend gegeten in Oosterhout. Reden eens dit bedieningsrestaurant te proberen toen we er vlakbij waren. Geen verse salade bij de carpaccio, vreemde smaak aan de biefstuk (waarin bakken ze die?), half gebakken vlaamse frites, matige huiswijn. Deze AC kun je beter overslaan. |
acprins 8 augustus 2007 | |
Tja, veel kan je er niet van verwachten. Leek wel alsof ze de kipschnitzal hadden gefrituurd, zoveel \'sap/water\' kwam ervan los. Niet geheel smakelijk, wel vullend. Aardappelen zijn niet zo lekker, half gebakken. Service is traag, maar meer verwacht ik er ook niet van. |
Proever25041 30 oktober 2004 | |
Wat ik kan ik zeggen, een wegrestaurant aan de A1. |