payjay 2 augustus 2011 | |
uitstekend eten, valt niets op af te dingen. ruime porties op netjes opgemaakte borden.
Viewtje 13 mei 2011 | |
De gezelligheid zie je niet terug in de inrichting van het restaurant, maar zeker ook niet bij de eigenaar. De ober die ons bediende deed erg zijn best. Hij stond alleen in de bediening en dat was te merken, het was chaotisch en duurde allemaal erg lang.
Siegrid 7 maart 2010 | |
Hier kun je heerlijke traditionele Italiaanse gerechten eten. Zowel de pasta's als de pizza's zijn van erg goede kwaliteit. Het is niet goedkoop maar hier krijg je wel waar voor je geld. Het decor is misschien niet zo hip en trendy maar als het eten goed is, is dat ook geen probleem. De moeite waard, hier moet je gewoon een keer geweest zijn! |
Proever20941 5 augustus 2007 | |
harmonieuze zaak, alles lijkt te kloppen, de gerechten en het decor. Geen wonder dat hier vaak hoogwaardigheidsbekleders komen dineren. Hier geen onoverzichtelijke kaart zoals je in veel Ital restaurants vaak wel hebt. Hier een paar pizza\'s een paar pasta\'s, wat met vlees en wat met vis. That\'s it. Geen opsomming ontelbare pizza\'s. En allemaal even lekker. Als ik weer in Hoensbroek ben weet ik het wel waar ik ga eten |
Proever52975 29 oktober 2006 | |
Italiaanse raffinesse, het gemak hoe deze kokkin tijdens de reguliere voorbereidingen een taartje in de oven bakt, om deze dan samen met haar personeel in de middag te verorberen, legt oogenschijnlijk de nodige basis voor geslaagde avonden. |
Proever52770 25 oktober 2006 | |
Da Filippina is één van mijn favoriete restaurants. Afgelopen week heb ik samen met mijn partner weer genoten van deze overheerlijke, authentieke Italiaanse keuken.
Proever23673 1 oktober 2006 | |
eten is niet verkeerd. weinig creatief en al bijna 10 jaar zelfde kaart. eten is altjd zwaar verteerbaar, iets te, helaas. bediening is afstandelijk en niet al te vrolijk.jammer. de prijzen zijn stevig. al met al kun je er stevig en smakelijk eten, alleen mag er meer aandacht komen voor vernieuwing en details. ze prijzen zichzelf in hun menukaart aan als beste restaurant van limburg. hier ben ik het absoluut niet mee eens. succes met de info, en hopelijk wordt er iets mee gedaan. |
Proever43407 26 juli 2006 | |
Aggelopen Maandag weer uitsekend gegeten bij Da Fillapina, Lekkere wijnen, rustig terras en een buitengewone Keuken, Kortom HEERLIJK. |
Proever26216 24 juni 2006 | |
Da Filippina is de beste italiaan van Limburg en misschien wel van Nederland. Het eten is er altijd een feest. Geen standaard gerechten, altijd vers en een zeer goede sfeer. De bediening is vriendelijk en vakkundig. Een tweetal weken geleden de Lombata d’agnello
Proever19607 23 juni 2004 | |
Een zomerse dag in de tuin van Filippina. Je kunt het slechter treffen. Altijd wat extra\'s van de kokkin. Lekker een bordje antipasti vooraf en tussendoor een heel bijzondere cappuccino van asperges. Het eten was voorteffelijk. Je waant je op Sicilie. We hebben genoten. Ook veel lof van mijn mede OR-leden. |
Geef zelf je mening over Da Filippina