| Keuken | Pannenkoeken / Poffertjes |
| Openingstijden | 12.00-20.00, ma gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
Mollymax 15 januari 2012 | |
Op 13 januari 2012 dit pannenkoekenhuis bezocht. Het was rustig (logisch want we waren buiten het seizoen) We waren met een gezelschap van 4. Iedereen koos een andere pannenkoek. Binnen een kwartier werden onze pannenkoeken geserveerd. De smaak was van alle vier heerlijk. Ik zelf had een swarzwalder met kersen, chocoladeschaafsel, poedersuiker en roomijs. Erg machtig kreeg hem niet op maar heerlijk van smaak. Prijs kwaliteit verhouding prima. Serveerster had wel iets vriendelijker gekund. Al met al goed eten voor een goede prijs kom hier zeker nog een keer terug. |
Pecaro 6 augustus 2011 | |
Op zaterdag 30 juli aten we hier aan het eind van de middag met negen personen. Uiteraard gingen we voor de pannenkoeken, daar kwamen we voor. het menu bood een overvloed aan hartige, zoete en standaardpannenkoeken. Iedereen nam een andere, maar zonder uitzondering was iedereen vervolgens dik tevreden over het gebodene. Ik koos voor een 'wildpannenkoek', gevuld met een met een ragout van ree-en hazenvlees, en afgezien van het feit dat-ie wel erg machtig was, en ik hem dus niet op kreeg, was deze hartige pannenkoek helemaal in orde. De desserts die we als afsluiting namen waren goed. IJs, verse aardbeien met slagroom, het was er allemaal, en allemaal even lekker.
Ceessie 22 maart 2011 | |
Groot, maar wat donker pannenkoekenhuis. De pannenkoeken zijn wat vlak van smaak en zelfs met stroop krijg je ze niet op smaak. Er hoort een klontje roomboter op Spek mag best wat beter worden uitgebakken. |
MADpalace 5 september 2010 | |
Dit is een groot restaurant waar kinderen zich prima kunnen vermaken. Bij binnenkomst was er een wachtrij, toch werden we meteen aangesproken en kregen we te horen dat ze een plekje voor ons gingen regelen. We hoefden niet lang te wachten voor onze tafel klaar stond. Ook de bestellingen werden snel en correct afgewerkt. En zo konden we ondanks de enorme drukte al snel genieten van onze heerlijke pannekoek. Ook met onze kinderwagen werd rekening gehouden; we kregen een tafeltje met voldoende ruimte ernaast. |
Proever5796 25 juli 2005 | |
Wij zijn echte pannenkoekenliefhebbers. Dit is één van de pannenkoekenhuizen die we kunnen aanbevelen. De vakantiedrukte in het restaurant was geen reden voor mindere kwaliteit of mindere bediening. Integendeel. De pannenkoeken waren uitstekend, bediening ook. Ook de snelheid ondanks de drukte was ok. Nog een pluspunt: er is een gescheiden rookgedeelte, dus na een dag in de natuurlucht geen last van rook! Prijs/kwaliteit zeer redelijk. |
Geef zelf je mening over 't Pannekoekhuis Hoenderloo