| Keuken | Frans |
| Gemiddelde menuprijs | €45.00 |
| Minimum menuprijs | €32.50 |
| Huiswijn per fles | €20.00 |
| Huiswijn per glas | €3.40 |
| Openingstijden | 17.00-21.30, zo vanaf 12.00, ma gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
ad_wijgerde 28 januari 2011 | |
Mijn schoonouders wilde met ons gaan eten, ze wonen in Hilvarenbeek en mijn keuze was zo gemaakt. Michelin had ons al geholpen door een Bib uit te delen maar ook de aanwezigheid van een SVH gecertificeerde sommelier trok mijn aandacht.
mouse1277 27 september 2010 | |
Afgelopen zaterdag hier weer eens gegeten na er een aantal jaren niet meer geweest te zijn en in 1 woord: fantastisch!
Ellen1981 30 augustus 2010 | |
Na al jaren in dit restaurant te komen, kon ik geen betere plek bedenken om onze huwelijksdag door te brengen afgelopen zaterdag. Het eten was als altijd heerlijk met verrassende moderne gerechten die met zorg bereid en prachtig geserveerd worden. Een geweldige wijnkaart en altijd een prettige ambiance. Ik hoop hier nog vaak te komen, echt mijn favoriete restaurant en de perfecte plek voor een huwelijkslunch! |
hanshohner 30 augustus 2010 | |
Gisteren weer eens gegeten in het Kookhuys, en als altijd was het voortreffelijk. Ad Reijnen slaagt er steeds weer in een originele en culinair hoogstaande prestatie te leveren, deze keer met name een ongekend malse lamstournedos. Opvallend is dat bij het Kookhuys de kwaliteit van wat op tafel komt nooit tegenvalt wat mij elders wel overkomt. Prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend,verzorgd interieur, goede bediening, kundige sommelier. Voor mij is het Kookhuys met afstand het beste restaurant van Hilvarenbeek e.o. Het verdient beslist een hogere waardering van Iens! |
bobsel 8 juli 2010 | |
na een jaar of 2 weer dit etablissement opgezocht en geconcludeerd kan worden dat dit nog steeds een UITSTEKENDE locatie is om op wat hoger niveau te eten. Dit alles nog steeds tegen een zeer schappelijke prijs! (3-gangen kookhuys menu, maandelijks wisselend). Voor dat geld kreeg ik gisteren; 1. Voorgerecht met krokant gebakken gamba's, 2. Hoofd: Bouillabaise op eigenzinnige wijze 3, kaasplank met regio/dorps kaas na. |
Geef zelf je mening over Auberge het Kookhuys