| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
27 recensies
Hebben hier al meerdere keren gegeten en het blijf heerlijk wat we ook bestellen. De mixed grill is verrukkelijk en de rest is ook fantastisch. Service is goed en we zullen hier zeker nog veel vaker terugkomen!
Gegeten op: 11 november 2012.begonnen met een heerlijke dal soep daarna Gosht Balti en Kadhai Gosht Saagwala beiden van voortreffelijke kwaliteit geëindigd met Kulfi deze was naar onze smaak te boterig maar ja dat is smaak zeker een restaurant waar we terugkomen helaas is de inrichting een beetje steriel zodat we na het eten toch ergens anders gingen voor koffie met digestief
Gegeten op: 2 december 2012.We werden leuk geholpen door de "vrouw des huizes" en hebben vervolgens ook lekker gegeten. Verse Papadums, Madras soep en een uitstekende lamscurry. Alles leek erg vers, het was smakelijk en vriendelijke bediening. Ik stapte vrolijker naar buiten!
Vandaag eigenlijk (her)ontdekt hoe heerlijk de Indiase keuken is, en dit restaurant is een goede afspiegeling wat deze keuken te bieden heeft. Goede kwaliteit, en redelijk geprijst. Zeer smaakvolle gerechten. Ook voor de vegetarische keuken kun je hier goed terecht. En allervriendelijkst personeel. Weer een restaurant om aan je favorietenlijstje te voegen!
Heerlijk eten. Alles is mogelijk en niets is onmogelijk. Vriendelijk en goed personeel die alles netjes en goed kan uitleggen. Gerechten zijn aan te passen(dit betekend dat alles vers wordt bereid, heb wel eens anders gezien). Top tent en een aanrader voor mensen die vaker indiaas hebben gegeten. Zelf ga ik niet naar een ander indiaas restaurant want dan merk je verschil in het eten te veel.
Gegeten op: 22 september 2012.Eten was prima, goede portionering voor niet te grote eters zoals wij, alleen de bediening liet wel een steekje vallen. Onhandig afruimen bezorgde één van de tafelgenoten een permanente gele vlek in een witte broek
De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
Vriendelijk restaurant op een leuke lokatie. Niet echt een hoogstandje maar het eten altijd goed van smaak. Porties aan de kleine kant maar voor ons altijd meer dan genoeg. Als je een grote eter bent kom je hier wel wat te kort. Enige nadeel is dat het met warm weer snel een benauwde ruimte wordt.
Maar verder niets op aan te merken
Een van de beste Indiase restaurants van Amsterdam (en ik heb er veel geprobeerd). Het interieur is een beetje pretentieus, en zoals anderen opmerken zijn de porties niet al te groot en de prijzen niet al te laag. Maar daar staat wel prima eten en bediening door de familie die deze zaak runt tegenover.
Twee weken geleden tijdens mijn maandelijkse bezoekje aan Amsterdam hier weer gegeten voor het eerst in een jaar. Geen teleurstelling. Lekker pittig eten, goede hoeveelheid. Uitstekende chai. De khulfi is heerlijk, lekker kruidig ijs. Ruime keus in vegetarische maaltijden. Ik probeer minstens eens per jaar te komen.
Laatst een keer afgehaald en toen voelde ik mij enigszins bekocht een paar stukjes kip, wat linzen en en stukje brood en ik was zo'n kleine dertig euro kwijt.
Vroeger kwam ik hier vaker, maar ik vind het erg achteruit gegaan, vooral gewoon te duur geworden. Er ligt wel linnen op tafel en het pretendeert heel wat te zijn, maar het is niets bijzonders. De ziel is er een beetje uit.