Ingelke 22 april 2012 | |
Vriendelijke bediening en op het oog interessante gerechten. De smaak van de hoofdgerechten was goed, maar niet bijzonder. De desserts vonden we echt te machtig en te zoet. |
Nayra 9 maart 2012 | |
Een gezellig hapje gegeten bij Szmulewicz voordat we naar onze voorstelling bij de Kleine Komedie gingen. Het was er erg druk, gelukkig hadden we gereserveerd. Het heeft eetcafe-prijzen, maar niet de typische eetcafe-gerechten die je verwacht. Positief! Leuke, vriendelijke bediening. |
borisvlaanderen 10 februari 2012 | |
Ik eet hier wel vaker en ik ben nog nooit teleurgesteld.
Isisoliver 9 februari 2012 | |
Heerlijk gevarieerde kaart. Het eten is heerlijk en een ware smaaksensatie voor de tong.
evaven3 28 januari 2012 | |
Gister hier gegeten met een vriendin. Drie hele leuke meiden in de bediening met verstand van zaken en een grote glimlach ondanks de drukte. Mijn vriendin had de biefstukjes en ik had de vis, allebei hartstikke lekker! Het toetje was verrukkelijk! Al met al een zeer geslaagde avond en de rekening viel hartstikke mee. Ik kom zeker terug!! |
hfontein 22 januari 2012 | |
Voorafgaande aan een geweldig avondje opera, besloten we eerst een hapje te gaan eten bij Szmulewicz. Vergeet de associatie met smullen maar, die in de naam verscholen zit. Zelden hebben we zo slecht gegeten! De vriendelijke bediening doet hier niets aan aan af.
Deliciousxxx 5 december 2011 | |
We nebben hier laatst gegeten voordat we naar de film gingen en nogal haast hadden. Hier werd prima rekening mee gehouden. Het eten daarentegen vond ik niet zo bijzonder, er zat weinig smaak aan. Wel hebben we lekker gezeten, achter in de zaak, lekker rustig. |
Bakk1774 31 oktober 2011 | |
Het was erg warm en lawaaierig in het restaurant. De bediening was heel aardig, maar het eten was niet lekker. De paprikasoep met munt was erg grof en veel te zout, de Chardonnay was ongekoeld (!), de biefstuk was eerder gekookt dan gebakken en de sla was wat verlept en smaakte bitter. Wel lekker waren de groentes bij het gerecht en de koffie na afloop, ook de porties waren goed. Geen aanrader. |
tantetan 9 mei 2011 | |
Snelle service, vriendelijk, de kok weet wat lekker eten is. Stilte naast de drukte van het Rembrandsplein, heerlijk! |
Franka Viets 10 februari 2011 | |
Het eten vond ik matig. Voorgerecht tapas erg voor de hand liggend en weinig variatie. Geen hoofdgerecht genomen, maar het toetje (cheesecake en ijs met rozijnen en rum) was te zoet en te waterig.
Geef zelf je mening over Szmulewicz