7.7
7.3

1 2 3 4 ... 7 ouder »

Ingelke Ingelke 22 april 2012

Vriendelijke bediening en op het oog interessante gerechten. De smaak van de hoofdgerechten was goed, maar niet bijzonder. De desserts vonden we echt te machtig en te zoet.

Nayra Nayra 9 maart 2012

Een gezellig hapje gegeten bij Szmulewicz voordat we naar onze voorstelling bij de Kleine Komedie gingen. Het was er erg druk, gelukkig hadden we gereserveerd. Het heeft eetcafe-prijzen, maar niet de typische eetcafe-gerechten die je verwacht. Positief! Leuke, vriendelijke bediening.

borisvlaanderen borisvlaanderen 10 februari 2012

Ik eet hier wel vaker en ik ben nog nooit teleurgesteld.
Lekker eten voor een leuke prijs en vriendelijke, gastvrije bediening wat in Amsterdam nogal moeilijk te vinden is..

Isisoliver Isisoliver 9 februari 2012

Heerlijk gevarieerde kaart. Het eten is heerlijk en een ware smaaksensatie voor de tong.
Het hoodfgerecht is qua hoeveelheid precies goed!

evaven3 evaven3 28 januari 2012

Gister hier gegeten met een vriendin. Drie hele leuke meiden in de bediening met verstand van zaken en een grote glimlach ondanks de drukte. Mijn vriendin had de biefstukjes en ik had de vis, allebei hartstikke lekker! Het toetje was verrukkelijk! Al met al een zeer geslaagde avond en de rekening viel hartstikke mee. Ik kom zeker terug!!

hfontein hfontein 22 januari 2012

Voorafgaande aan een geweldig avondje opera, besloten we eerst een hapje te gaan eten bij Szmulewicz. Vergeet de associatie met smullen maar, die in de naam verscholen zit. Zelden hebben we zo slecht gegeten! De vriendelijke bediening doet hier niets aan aan af.
Het voorafje, een mix van tapas bestond uit een paar plakjes chorizo, 3 garnalen ( enige lekkere wat er op tafel is geweest), wat koude champignons uit blik en olijven. Het Marokkaanse stoofpotje met kip bestond voornamelijk uit couscous. De biefstukjes van de diamanthaas waren twee droge minuscule stukjes biefstuk van samen nog geen ons, die vergezeld werden door een keiharde peen en nagenoeg rauwe broccoli en een plak aardappelpuree. Dit alles gedrenkt in een plens bospaddestoelensaus of wat daar voor door moest gaan. Uiteindelijk toch nog bijna € 60,00 afgerekend. Het toetje en de koffie hebben we maar genoten bij de buren. Daar hadden we achteraf gezien ook de rest van de maaltijd moeten gebruiken.

Deliciousxxx Deliciousxxx 5 december 2011

We nebben hier laatst gegeten voordat we naar de film gingen en nogal haast hadden. Hier werd prima rekening mee gehouden. Het eten daarentegen vond ik niet zo bijzonder, er zat weinig smaak aan. Wel hebben we lekker gezeten, achter in de zaak, lekker rustig.

Bakk1774 Bakk1774 31 oktober 2011

Het was erg warm en lawaaierig in het restaurant. De bediening was heel aardig, maar het eten was niet lekker. De paprikasoep met munt was erg grof en veel te zout, de Chardonnay was ongekoeld (!), de biefstuk was eerder gekookt dan gebakken en de sla was wat verlept en smaakte bitter. Wel lekker waren de groentes bij het gerecht en de koffie na afloop, ook de porties waren goed. Geen aanrader.

tantetan tantetan 9 mei 2011

Snelle service, vriendelijk, de kok weet wat lekker eten is. Stilte naast de drukte van het Rembrandsplein, heerlijk!

Franka Viets Franka Viets 10 februari 2011

Het eten vond ik matig. Voorgerecht tapas erg voor de hand liggend en weinig variatie. Geen hoofdgerecht genomen, maar het toetje (cheesecake en ijs met rozijnen en rum) was te zoet en te waterig.
De service was evenmin goed. Bij binnenkomst waren alle tafels gereserveerd, toch maakte men een tafeltje voor ons vrij. Prima, zou je zeggen. Maar vervelend, als men daarna regelmatig komt informeren of we nog wat wilden bestellen. Alles ademde haast, niet klantvriendelijk.

1 2 3 4 ... 7 ouder »

Geef zelf je mening over Szmulewicz