Patricia_Zomer 8 februari 2012 | |
Heerlijke plek om te lunchen, maar ook voor de donderdag en vrijdag avond. Ze hebben hier geflambeerde sushi zalm, die is echt goddelijk! |
Michiel030 1 december 2011 | |
Prima lunchadres alhoewel minder geschikt voor zakelijke gesprekken vanwege het rumoer en de dicht op elkaar staande tafeltjes. Kwaliteit van spijs en wijn is prima. Het tempo (amuse en 3 gangen binnen 1 uur) is prima voor een doordeweekse lunch. |
DLCS 7 oktober 2011 | |
Supervers, goede kwaliteit. waar vind je nog een Japanse chef die de sushi prepareert? Goede service hoewel soms wat traag. |
proeveramsterdam73 30 mei 2011 | |
prima sushi. omgeving is niet super midden in het wtc maar het eten maakt veel goed. ook warme hapjes (apart te bestellen zijn prima). |
Simon Polak 10 maart 2011 | |
Dit is een goed restaurant waar je lekker na je werk kan komen eten, althans als je hier in de buurt werkt. Vaak als we vrijdagmiddag klaar zijn gaan we hier een hapje eten voordat we beginnen met onze gebruikelijke vrijdagmiddag borrel.
jochem1 27 februari 2011 | |
Met personeelsverening Sushi wezen maken.
rockstar 12 januari 2011 | |
This place sucks- every time I try to eat there, they are not serving sushi and the only sushi available is from their "to go" container. If I wanted pre-made sushi I might as well go to Albert Heijn, it's probably cheaper. I have tried this place at least 5 times and they have NEVER been serving sushi. |
Jummy S 20 juni 2010 | |
Heel wat sushi-tenten afgestruind om toch steeds te concluderen dat dit de beste is om af te halen. Smakelijke sushi wraps, heerlijke yakitori en de boontjes salade is niet te versmaden Je kunt er ook aan een lopende band zitten , dat moet ik nog eens doen. Het is allemaal kraakvers en verfijnd. Top sushi tent. Ik reis er graag voor om! |
Marianne1981 9 juni 2010 | |
Ik heb vorige week vrijdag echt heerlijk gegeten bij SushiTime. Onbeperkt sushi en warme hapjes als gefrituurde garnalen en yakitori..mmm..
mvand 14 februari 2010 | |
Weer G E W E L D I G goed gegeten afgelopen vrijdagavond. Wat een goede kwaliteit. Bediening kan iets oplettender. |
Geef zelf je mening over Sushi Time WTC