Wij hebben 2 maal in het restaurant gegeten en hebben ons laten verrassen door de kok. Het surprisemenu was perfect en de maaltijd was mooi op elkaar afgestemd. Het is niet gooedkoop maar biedt zeker een compleet en goed verzorgd menu die zijn prijs waard is. Het restaurant heeft een mooie ligging en bij mooi weer is het heerlijk vertoefen in de tuin/terras. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Kortom prima eten, goede prijs, leuk personeel en mooie ligging
Opnieuw lekker geluncht op het terras, mooi plekje. Nadat ik het flesje bier opgedronken had zag ik dat het al twee maanden over de houdbaarheidsdatum was, een opmerking hierover bij het afruimen leidde alleen tot de opmerking oh daar moeten ze naar kijken". Geen excuses, nu blijft toch de gedachte hangen "waren de garnalen wel vers?"
Brabantse gastvrijheid en gezelligheid gecombineerd met een heerlijke Franse keuken. Na een lange boswandeling hebben wij genoten van de wildgerechten en het varken uit de streek. Dit alles voor een zeer redelijke prijs!! Wij komen zeker terug!