| Keuken | Eetcafé |
| Gemiddelde menuprijs | €19.95 |
| Minimum menuprijs | €12.00 |
| Huiswijn per fles | €12.75 |
| Huiswijn per glas | €2.75 |
| Openingstijden | 16.00-22.30, za vanaf 12.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
WFV 17 oktober 2011 | |
Dit restaurant bestaat niet meer.
Proever46653 25 november 2007 | |
Een eerdere slechte ervaring verdient een herkansing, dus op 24 november 2007 opnieuw dit eetcafé bezocht. En niet zonder succes.
Proever46653 8 oktober 2007 | |
Wij waren hier eerder geweest en vonden het een redelijk eetcafé. Dit keer echter was het zeer matig. Bij de maaltijden werden uitsluitend (vette) gebakken aardappelen geserveerd. Er werd niet gevraagd of we ook frites wilden:dat kwam dus ook niet op tafel. Aan ons verzoek om rijst (toch lekker bij de saté) kon niet worden voldaan, aangezien ze dat niet in voorraad hadden. In de gemengde (warme) groente bevonden zich zandkorrels.
Proever43994 29 september 2006 | |
Van alles wat we hebben gehad, was alleen het mineraalwater lekker.
Proever51549 25 september 2006 | |
Op zondag 24 september gingen we vol verwachting naar eetcafe De Zaak te Hengelo om eens een lekker hapje te eten.Ik,mijn vrouw en mijn dochter,een nichtje en mijn schoonouders.We bestelden voor ieder een hoofdgerecht en voor mijn dochter van 8 jaar een kindermenu.Na ongeveer 3 kwartier gewacht te hebben kwamen de gerechten dan eindelijk op tafel.Wat mij dan bij veel restaurants dan irriteert is dat je dan met 6 personen gaat eten maar dan slechts voor 2 personen aardappeltjes krijgt.Gelijk bij bestellen dus.Frietjes hebben we ook bij besteld,maar deze kwamen pas na ongeveer 20 minuten.Mijn nichtje had haar schnitzel met roomsaus toen al weggewerkt.De bediening was heel vriendelijk maar had zichtbaar moeite om het overzicht te houden terwijl het toch niet uitgesproken druk was.Wij vroegen bv.om een extra mandje stokbrood met sausen waar wij minstens een half uur op gewacht hebben en tussentijds zeker 3 keer om gevraagd hebben.Toen de hoofdgerechten eenmaal op tafel stonden was er geen peper en zout op tafel,dus gelijk even gevraagd,hoeft niet lang te duren,toch?Dit duurde helaas ook weer 5 minuten dus mijn vrouw naar binnen en het zelf maar ophalen.Over de kwaliteit van het eten kan ik lang gaan uitweiden,maar dit is natuurlijk erg persoonlijk,wat ik lekker vind kan een ander verschrikkelijk vies vinden.Maar een kalfslever die bij mijn schoonvader wordt voorgezet,bij welke vorig jaar darmkanker geconstateerd is,en de kalfslever is flink aangebrand,dat is natuurlijk erg gevaarlijk en kan absoluut niet.Hier hadden wij natuurlijk gelijk iets van moeten zeggen,maar dat hebben we nagelaten omdat wij de stemming goed vonden en dit niet wilden bederven met \"gezeur\".
Geef zelf je mening over De Zaak