KeukenEetcafé
Openingstijden10.00-22.30

Ga je naar een voorstelling in het Muziektheater of Carré? Dan is dit ‘kleine en knusse eetcafé’ een aanrader, want ‘de meiden van de bediening houden altijd rekening met de aanvangstijd van de voorstelling’. Verwacht hier geen ‘haute cuisine of verfijnde gerechten’, maar ‘prima eten’, ‘een goede vegetarische daghap’ en ‘de lekkerste frietjes’. Waar een enkeling niet te spreken is over de service en het eten, is dit voor de meesten ‘een toptentje!’

M-J M-J 22 januari 2012

Staalmeester is een klein en knus eetcafe/restaurant. Eten is op zich wel goed, maar er zou in sommige gerechten wel wat meer zout en/of kruiden mogen zitten. Later werd het drukker aan de bar en daar heeft de bediening aan de tafeltjes wel wat onder te lijden.

Ina M. Ina M. 18 februari 2011

Vriendelijk personeel, lekkere wijntjes en betaalbare, simpele hoofdgerechten. De opzet van het restaurant is een beetje krap, om bij je tafeltje of de toiletten te komen moet je tussen de andere tafeltjes door laveren. Hoewel we 5 kwartier voor we weg moesten om op tijd bij het theater te zijn hadden besteld (alleen een hoofdgerecht) was het uiteindelijk nog behoorlijk haasten. Het eten was ok, maar wel taaie kroepoek en de frites gebakken in heel oud vet; dat smaakte meer naar oliebollen dan naar aardappel.

calisto calisto 7 februari 2011

Dit is een klein, maar heel fijn eetcafe! Houd je van knus, warm, lekkere sate en aardige bediening? Dan is De Staalmeesters een aanrader. Vooraf reserveren is vooral in het weekend wel handig, want dit gezellige tentje is altijd snel vol.

port port 28 december 2009

Altijd als ik naar een voorstelling ga in het Muziektheater of Carre, wat regelmatig het geval is, eet ik hier. Superknus en gezellig, aardige meiden van de bediening die altijd rekening houden met de aanvangstijd van de voorstelling. Prima eten hier ook, voor een eetcafe. Ik blijf terugkomen!

Anne B Anne B 13 december 2009

Klein, knus eetcafe, gezellig, goede locatie. De kaart is eenvoudig en overzichtelijk. Het eten ook. Geen haute cuisine of verfijnde gerechten, maar prima voor een hapje a la eetcafe.

Geef zelf je mening over De Staalmeesters