2012-02-27 11:34:45 - Uitstekend - Al jaren eten wij met veel plezier bij De Buurman. Soms proberen we een ander restaurant, maar keren toch steeds weer terug in De Buurman. Waarom? Omdat het steeds weer een klein feestje is. De sfeer is goed, leuk personeel en prima eten. Niet van die liflafjes, maar een mooi opgemaakt smakelijk bord eten. Goed glas wijn erbij, wat wil je nog meer! Nu is "de andere kant" De Dragonder prachtig opgeknapt. Wat ziet dat er mooi uit! De kaart is nog hetzelfde als in De Buurman, dus dit is ons volgende doel. Wat ons betreft een echte aanrader.
Wij zijn hier afgelopen week wezen eten. De buurman heeft een 3 gangen menu aan het bestaande menu toegevoegd. Zeer uitgebreid keuzemenu, met heerlijke gerechten. Wij vonden de prijs zeker niet hoog voor wat je kreeg geserveerd. Elke gang was heerlijk!! Een aanrader! Tevens zeer vriendelijk personeel.
Een prima ervaring. De bediening was vlot en werkte goed samen. Ze hielden goed in de gaten of er nog iets nodig was en kwamen ook regelmatig vragen of alles naar wens was. Het eten was erg lekker. Allereerst zag het er leuk uit op je bord en was het voldoende, maar de smaak was prima. Mijn voorgerecht bestond uit gerookte fricandeau met makreelmayonaise. Een regelrechte aanrader aangezien de smaken uitstekend bij elkaar passen. De rest van het keuzemenu was ook prima. Komt dit proeve!
Heerlijk gegeten van het theatermenu! Lekker gerechten, verfijnd, mooi opgediend en voldoende tijd ertussen om er een avondvullend programma van te maken.
Wij hebben hier afgelopen zaterdag prima gegeten. We zaten buiten onder de pergola, want het was lekker weer. Vriendelijke, snelle en oplettende bediening, onze complimenten! Informele, gezellige sfeer in het restaurant, eetcafe-achtig. Echter, het eten is veel beter dan in een eetcafe. We hadden mosselen en carpaccio vooraf. Ruime porties, hetgeen prettig is na een dagje fietsen in de omgeving. Als hoofdgerecht hadden we allebei de lamscoteletjes. Ook hier royale porties. We hadden er een fles Chileense shiraz bij, erg lekker. Nagerechten waren ook in orde, kortom: prima restaurant. Goede prijs / kwaliteitverhouding.