Restaurant de Steenoven gevestigd in een oude Steenfabriek. Het pand bestaat uit 3 gedeeltes een restaurant met 2 zalen, alle met een eigen ingang en eigen faciliteiten. Wij hebben altijd een 4-gangenkeuze menu wat elke 2 weken wisselt 4 x pure verwennerij voor maar 28,00 euro
Wij verheugen ons op uw komst,
Met gastvrije groet
Paul van Thiel
Vanavond heerlijk gedineerd , wij stonden ervan te kijken dat hier op een Maandag avond ca. 60 gasten zaten te dineren, een combinatie van zakelijke tafels en privé , wij behoorde tot de laatste categorie. Gegeten van de à la Carte kaart, zeer smaakvol, leuke presentatie,s, mooie porties zeker voldoende. Een heerlijke Amarone wijn gedronken en een karaf ijswater dit zonder probleem, scheve gezichten en kosteloos, chapeau. Een echte aanrader voor een ieder
We hebben hier dinsdagavond gegeten. De menu's zijn prima en zeer redelijk van prijs. De entourage van het restaurant is erg gezellig, de bediening buitengewoon. Al met al echt een avondje uit.
vrijdag avond hebben wij met zijn tweeën heerlijk a la carte gegeten in de mooie tuin van het restaurant gedeelte. Als voorgerecht hadden wij een canneloni van gerookte zalm en mascarpone met als hoofdgerecht een botermalse kalfshaas filet met een halve kreeft ( enorm mooi gegaard, eindelijk een keer niet taai) als dessert hadden wij gekozen voor een crème brulee en een heerlijke Irish coffee. Super, tevens ook een professionele bediening.
klasse, een aanrader voor iedereen !!