Persoonlijk vind ik de nieuwe inrichting een afknapper, veels te kil en saai. Het eten is hetzelfde niveau gebleven naar mijn mening; matig. Het personeel vind ik afstandelijk maar wel doelmatig. Voor de gezelligheid ga ik hier niet naartoe.
Sinds ze in het nieuwe pand zitten is het erop vooruit gegaan. Het eten is nog steeds goed, maar nu heeft het ook de sfeer die het verdient. De ravioli all arragosta is nog steeds de onbetwiste topper. Met redelijke prijzen en lekker gekruide Siciliaanse keuken is dit de Italiaan om heen te gaan in de regio.
het eten is echt heel erg lekker. en de verhalen over de bediening dat ze slecht zijn. ik heb ze nog niet meegemaakt. ik heb het er eigenlijk altijd heel prima gehad. ik ben heel tevreden!!
Ik kom hier eens om het half jaar en altijd met plezier. De nieuwe inrichting is een hele verademing tov vroeger. Je zit niet meer op elkaar en het is met zijn tijd meegegaan. Ook aan de vriendelijkheid van de bediening is gewerkt. Zolang als de baas zelf niet in het restaurant rond loopt gaat het voortreffelijk. Hij is namelijk altijd chagerijnig. Al lijkt dit ook vaak zo. Maar het eten is er altijd voortreffelijk en daar gaat het toch om in een restaurant. Ik ga altijd tevreden weg en ze geven ook nog lekker bourgondisch grote porties zonder in te boeten op kwaliteit. Je gaat zeker niet met honger weg. Ik ben zeker een tevreden klant