6.7
7.0
Toon telefoonnummer (0492) 543 369

KeukenItaliaans

groenotje groenotje 2 september 2011

Ik eet hier graag een bord spaghetti aglio e olio, heerlijk! De porties zijn voldoende groot en de pasta goed heet. Binnen vind ik het persoonlijk wat donker maar buiten op het terras zit je heerlijk. De bediening is vlot en vriendelijk en de koffie lekker italiaans.

rlaurenssen rlaurenssen 20 juni 2011

Ik vind dat je hier altijd lekker kunt eten, echt Italiaans voor een schappelijke prijs. Het restaurant is niet erg groot, dus reserveren is meestal wel noodzakelijk. Wel heb ik een minpunt, de laatste keer hadden we iemand in het gezelschap die een erg moeilijke eter is en we vroegen of hij wat friet met groenten kon bestellen. Na grondig overleg met de baas werd ons kenbaar gemaakt dat dit eigenlijk niet de bedoeling was, maar dat ze voor die ene keer een uitzondering zouden maken. Mijn advies, zoiets zeg je niet tegen je klanten, als je gastvrij bent maak je daar geen enkel probleem van.

Emely Daoud Emely Daoud 5 februari 2009

Ik wilde even reageren op de reaCtie van Kathleen. Ik ben er toch ook regelmatig geweest en waarschijnlijk praat jij over de pasticio. Je hebt inderdaad gelijk over de saus, dat is er maar een. Maar wat wil je dan? Wil je bij drie verschillende pasta's ook nog 3 verschillende sauzen? Dat is toch niet te eten?
En dat het door elkaar zat lijkt me ook sterk. Het is gewoon tortellini, lasagna en canneloni. Dat kan niet door elkaar, want het wordt in drie delen in het bakje gedaan.
Dus waarschijnlijk ben je geen expert in de italiaanse keuken.
Over de zout kan ik niet oordelen natuurlijk. Ik wil er wel over zeggen dat waarschijnlijk de obers niet aan het eten hebben gezeten, maar goed, dat is mijn idee.
Ik ben altijd tevreden als ik er heb gegeten. Dus denk voortaan eventjes na over wat je gaat eten en wat je daar dan van verwacht. Je kunt het natuurlijk ook even vragen, want over het algemeen zullen ze dan echt wel een fatsoenlijk antwoord geven.

Kato Kato 23 januari 2009

Ik had de 3 pasta's besteld. Helaas proefde ik niet dat het 3 verschillende soorten pasta's waren. Het werd geserveerd in 1 grote kom met allemaal dezelfde saus. Je kon niet zien wat het was want alles lag door elkaar. Daarnaast was het net alsof de ober per ongeluk een heel zoutvat over het gerecht had omgegooid. Het was echt niet te eten. Na twee happen heb ik dus alles laten staan. Mijn man die erg graag en veel zout eet vond het ook duidelijk een fout van de kok en kon niet geloven dat dit de bedoeling was. Toen ik hiervan melding maakte bij de ober kreeg ik geen reaktie terug en werd ik totaal genegeerd. Dus geen vervangend gerecht, geen excuses, helemaal niets. Ik mocht wel het volledige bedrag afrekenen aan de kassa zonder dat ik gegeten had. Hier kom ik dus nooit meer terug. Nog nooit zo slecht behandeld.

Proever83789 Proever83789 8 november 2008

Echt italiaans. Probeer de spaghetti gratinata eens. Heerlijk.Waar zit trouwens die Albert Heijn.

Geef zelf je mening over La Perla