KeukenMediterraan

Suuze Suuze 18 december 2011

Ik heb hier met een groep gegeten en dit is prima bevallen. Het eten was lekker en de bediening goed. Ondanks alle verschillende gerechten kreeg iedereen tegelijkertijd te eten. Dankzij de dagaanbieding was het goed te betalen, maar normaal zijn de hoofdgerechten wel behoorlijk prijzig voor wat je krijgt.

groenotje groenotje 2 september 2011

Eigenlijk heb ik hier ook altijd lekker gegeten door de jaren heen alleen mijn laatste bezoek was minder succesvol. Ik vond de groenten duidelijk uit blik komen en ook de gebakken aardappels waren kant en klaar wat je heel goed proefde. De vlees en vis waren prima van smaak. Ik vind dat ik het dan net zo goed zelf kan klaarmaken, daar ga ik niet voor uit eten. Het personeel vind ik soms wat klungelig maar het ligt er aan wie er staat. De inrichting is erg donker en een beetje ongezellig opgesteld, vond het voorheen leuker met die nisjes.

nockje nockje 21 oktober 2009

ik kom hier al 30 jaar breng er steed nieuwe mensen naartoe is echt aanteraden wel reserveren anders is het vol

Proever1710 Proever1710 5 oktober 2008

Hier kom ik al ruim 30 jaar. Deze mensen doen echt hun best. Ik woon in Den Haag maar als ik in Helmond kom ga ik er nog wel eens naartoe, altijd lekker en door de week aanbiedingen. Ik heb er ook wel een keer gegeten dat het wat minder was, toen ik vroeg of mevrouw Adjanska niet in de keuken stond (de eigenaresse) werd mijn vermoeden bevestigd, dat bleek inderdaad zo te zijn. Zij is de spil van het restaurant. Het kan zo zijn dat als het erg druk is dat er wel eens iets bij inschiet maar toch krijgen ze van mij een uitstekende beoordeling anders had dit restaurant het nooit zo lang volgehouden. Het is een van de betere restaurants zo niet de beste van Helmond.

Proever14725 Proever14725 17 februari 2004

ik ben hier met mijn collegas op een dinsdagavond gaan eten. Op zicht vond ik alles goed heb lekker gegeten maar we moesten lang op drinken wachten en er steeds zelf om vragen. Extra bijgerechten moest je er extra bijvragen. Dat vond ik iets minder. Verder lekker en goedkoop gegeten!

Geef zelf je mening over Adjanski