| Keuken | Italiaans |
| Openingstijden | Woe t/m Za vanaf 17.00, Za vanaf 16.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
mathijs123 12 februari 2012 | |
Na eerst eens op de website te hebben gekeken leek het ons wel leuk een keer goed italiaans te eten. Deze verwachting was dus veel te hoog gegrepen; vooral als er direct in het begin al een glas met fabriekssoepstengels voor je neer wordt gezet! Interieur bleek ook erg oudbollig en totaal niet zoals op de website. Schoenmaker houd je bij je leest en ga als italiaan verder geen tapas serveren die je bovendien ook bij het eetcafe als borrelhapje kunt krijgen. Pizza's bleken al met al ook erg matig en goede italiaanse wijn bleek niet te worden geserveerd. Erg teleurstellend. |
P. Vossen 19 augustus 2011 | |
Mooie, landelijk gelegen locatie op een plek waar je absoluut geen Italiaan verwacht! Kwaliteit van het eten is prima maar steekt niet boven de middelmaat uit. Goede plek om buiten te eten! |
Geef zelf je mening over Bacco