Marcel69 25 december 2011 | |
Vroeger vaak hier gegeten, maar was echt niet om binnen te houden, hebben alles weer terug gestuurd, nooit meer, zijn 100X betere chinezen in de omgeving.
Bea.S. 12 december 2010 | |
Heerlijk eten, ook de afhaalmaaltijden zijn prima!! |
dutchcowboys.eu 21 januari 2010 | |
Ze hebben het unieke gerecht SOJAVAN en SOJAMIN dus met rijst of met bamie ,groeten en drie soorten vlees, dit kun je afhalen voor redelijke
suwy 5 november 2009 | |
Ben vandaag gaan eten bij deze restaurant, en kon het niet laten om een berichtje achter te laten! het eten overtreft de andere gemiddelde "afhaalchinesen"! het eten was vers en de originele haaienvinnen soep die ik nam was lekker gevuld! |
Proever76445 16 maart 2009 | |
super |
Jan1 27 november 2007 | |
Jaren niet geweest bij deze zaak.Het is het allemaal net niet. Ziet er allemaal goed uit maar het mankeert aan echt goede smaak. Vlak.
Proever63363 7 september 2007 | |
Ieder gerecht wordt als een feestmaaltijd geserveerd. De groenten zijn knapperig en vers. Het eten wordt op de juiste temperatuur geserveerd. Op het menu staat een grote verscheidenheid van gerechten waaruit te kiezen valt. De bediening is uiterst vriendelijk en gastvrij. Alle klanten werden bedient zoals je zou verwachten dat ze dat in een vijf sterren restaurant zouden doen. Complimenten aan het personeel! Net zoals bij iedere Chinees dat kan, kun je hier ook je eten afhalen. Het afhaalgedeelte is op een prima manier afgescheiden van het restaurantgedeelte. In het midden van de zaak staat een groot en prima onderhouden aquarium met de meest prachtige tropische vissen. De inrichting is stijlvol Chinees. Ik ben hier met z'n viertjes geweest en we hebben het bezoek aan dit restaurant als uiterst prettig en gezellig ervaren. Ik zal hier beslist terugkomen.
Proever63453 6 augustus 2007 | |
We hebben hier 2 keer gegeten en ik vond het eten goed. De eerste keer vegetarisch met veel verse groenten. De tweede keer st. Jacobsschelpen en daar was niets op aan te merken. Gewoon erg lekker en mooi uitgeserveerd.
dutchcowboys.eu 19 juli 2007 | |
Het eten is VEEL te duur een potje the voor drie personen voor TIEN EURO!! eten was ook matig , de servive saai, decor is aan vervanging toe,tijd voor een nieuwe eiigenaar? hier kom ik nooit meer terug. |
Bille 19 december 2006 | |
Gezellige entourage die het niveau van een \"buurtchinees\" ruim overstijgt. Net zo zeer als de prijzen, maar laat gezegd worden dat dit zeker niet het duurste Chinese restaurant in de omgeving is. De kaart is gevarieerd, zelfs eenvoudige gerechten krijg je voorgeschoteld als waren het mini-rijsttafels. De bediening is attent en vriendelijk. |
Geef zelf je mening over Happy China