Klein restaurantje op een leuke locatie. Het eten is goed en vers, zij het niet al te pittig/kruidig, hetgeen verbaasde. De bediening is vriendelijk en oprecht (we kregen er wat heerlijke zelfgemaakte pepers bij), maar rommelig en niet erg alert. Tot 2x toe was bij ons een gerecht vergeten en ook onze buren vroegen naar een ontbrekend gerecht: wachten dus.
Het decor is modern en prettig, alleen de verlichting staat helaas dermate hoog dat het lijkt of je op de Zeedijk zit.
Ik heb hier al 5 keer gegeten; het was elke keer om te watertanden! Hier begrijpen ze wat Indiaas eten is! Heerlijke linzensoep, prima tandoori, de curry's zijn om je vingers bij af te likken. Slechts een minpuntje is dat het bijna altijd een beetje koud in het restaurant is (deur staat vaak open), dus trui mee! Geel uithangbord ziet er inderdaad niet uit, interieur ook niet, maar who cares?
Ik at er laatst met een vriendin. Aardige mensen, gezellige sfeer, maar het eten was niet erg goed. Met name de lamstandoori was bedroevend slecht: keihard en kurkdroog vlees in een matig sausje. We zaten na de maatlijd nog lang te kletsen, en kregen van de ober nog een gratis glaasje wijn. Dat was erg aardig. Helaas bleek het de volgende ochtend hoofdpijnwijn te zijn. Ik ga hier nooit meer heen.