RC 19 mei 2012 | |
Bijzonder restaurant, zowel qua eten als qua gastvrijheid en service. Bijzondere smaak- en textuurcombinaties met een aantal prachtige begeleidende wijnen. 100% Perfectie is nooit haalbaar, maar dit komt akelig dicht in de buurt.
Billnam 16 mei 2012 | |
Geen wonder dat Boreas al meerdere jaren 2 sterren heeft. Mooie ambiance met persoonlijke aandacht en fantasierijke en zeer smakelijke gerechten. Hier ga je echt graag naar toe als je (iets te vieren hebt of) eens bijzonder wilt dineren.
poppeke 8 mei 2012 | |
Enorm genoten van een avond verwennerij! Lekker ontspannen sfeer, waardoor je je enorm op je gemak voelt. De pure smaak van de gebruikte ingrediënten komt goed naar voren icm de biologische wijnen. Magnifique! |
Garmt vS 17 januari 2012 | |
Wederom uitstekend gegeten. Vegetarisch, ditmaal - daarvoor ga je normaal gesproken niet naar Boreas want er staat geen enkel gerecht zonder vlees of vis op de kaart... Het menu wordt goed gecompenseerd voor vegetariers - niet zo virtuoos als bij sommige andere tweesterrenzaken maar all in all lekker, een erg rustige en mooie ruimte en erg prima bediening. Mooi verhaal achter de alcoholvrije cocktail (ja, het is een saaie maand voor deze proever - januari is alcoholloos, vleesloos en visloos) over de hibiscusbloem, gebalanceerd menu - je gaat niet als een tonnetje zo rond weg. Er zijn betere restaurants in deze prijsklasse maar binnen een straal van 25km ken ik ze niet. |
peter1967 28 december 2011 | |
Kom hier nu al bijna 8 jaar ,twee keer per jaar. Dat zegt genoeg!! Heeeerlijk en eerlijk eten.
ad_wijgerde 3 december 2011 | |
Met wat druilerig weer naar Heeze voor een memorabele lunch. We settelen ons in de luxe lounge ruimte aan de open haard, Jessica de sommelier neemt het aperitief op. We kiezen de droge witte Chileense PX 2010 (die we kennen van de zoete sherry) van het huis Cucao. Een mooi rijk aroma met hints van amandel en sinaasappel, complex en elegant in de mond. De amuse hapjes worden uitgeserveerd, een bolletje Luchtige soja van yuzu met zwarte sesam en een puntzakje met krokante graansoorten, op een driehoekige tegel cilinder tartaar van tomaat en yoghurt, een lepel met verse kaas, kerrie, galanga en limoen en een kroepoek met champignon, crème van cantharel en poeder van blauwe spar. Mooi uitgebreid smakenpalet waar de mond van opwarmt en die de geheimen van de rijke wijn ontluikt.
Anouk_den_Ambtman 10 augustus 2011 | |
Bij de amuses al denken dat je aan het voorgerecht zit, elke hap tig verschillende uitgebalanceerde smaken proeven en dan serveert Peter-Paul Kleiss er ook nog eens briljant wijnen bij.... Welkom bij Boreas!! Een twee sterrent restaurant, maar je merkt dat hier Brabantse bourgondiers aan het roer staan! |
Proever5461 3 augustus 2011 | |
Erg lekker gegeten en een mooi passend wijnarrangement genoten. Absoluut minpunt is de geur van de kaaswagen die vanaf het moment dat je het restaurant betreedt, zeer en zeer storend aanweig is. Zonde van de moeite die de keuken doet voor de mooie gerechten, want met de continue geur van kaas is het zeker niet optimaal genieten. Wat ons betreft helaas geen tweede beoek waard. |
bartengelen 4 juli 2011 | |
Heerlijk gegeten bij Boreas. Zeker als je in de nieuwe tuin zit is het vorstelijk genieten.
ejtnev 10 juni 2011 | |
topgerechten in een heerlijk restaurant, waar inmiddels de tuin een upgrade heeft gehad. Wat is deze keuken creatief , zonder dat het absurd wordt. klassiek en modern in prachtige harmonie. Blijft mijn favoriet |
Geef zelf je mening over Boreas