PieterBarends 21 april 2012 | |
Nachtwacht is een goede tent! Gemoedelijk, Amsterdams en een zeer verzorgde indruk. Lange tijd waren we niet meer op het plein geweest. Blij verrast door de Nachtwacht. Leuk personeel, niets geen overdreven gedoe. Voelt aan als een cafe/restaurant met een prettige sfeer. Fijn dat er een open keuken is. Het eten was boven verwachting, goed bord met eten, smaakvol vlees... Kortom we komen zeker nog eens bij jullie eten. P. Barends |
missmail 2 maart 2012 | |
Perfect tournedootje, leuke tent en dat op het Rembrandtplein. Onverwachte kwaliteit en gezelligheid tussen al die tourist-traps. |
Arie_Martijn 29 februari 2012 | |
Heerlijk gegeten in sfeervol restaurant op mooie locatie. Perfect gegrilde tournedos met goed glas wijn. Alle ingrediƫnten voor een prima avond uiteten. Aanrader! |
lies1967 29 februari 2012 | |
wij waren een aantal jaar geleden hier al een paar keer geweest, wat ons erg goed was bevallen, begin februari moesten we in Amsterdam zijn, dus maar happie eten bij de nachtwacht, we hoorde dat het restaurant al een tijdje terug van eigenaar was veranderd, maar de sfeer, het eten en het personeel zijn nog steeds uitstekend.. n echte aanrader als je in Amsterdam bent en ff gezellig wil eten. |
soezy-b 6 januari 2012 | |
Wij hebben hier laatst een 3 gangen gehad met de Vakantieveilingenbon en hadden dus niet al te hoge verwachtingen, maar het eten was echt super goed bevallen. De kreeftesoep vooraf was heerlijk en goed gevuld, de tournedos was supermals en precies goed gegrild. Als toetje, niet echt verrassend, maar wel lekker, een grote coupe dame blanche. De bediening was erg vriendelijk en attent. Zeker voor herhaling vatbaar dus. |
TheoS 22 juli 2011 | |
Afgelopen week weer eens in de Nachtwacht gegeten. Lang niet geweest, maar zeker geen spijt.
vanschoonhoven 9 maart 2011 | |
Mooi, sfeervol, warm restaurant. Het eten is goed (niet te veel, niet te weinig) en vooral lekker vlees. Ook het personeel was voorkomend en vriendelijk. Erg lekker gegeten en ik zou het zeker aanraden. Fijn gegeten en gezeten. |
020proever 3 december 2010 | |
Lekker Amsterdamse sfeer! Van de samenvatting zie ik niks terug, het vlees was top en de dame aan onze tafel was erg aardig. De prijs, tja. Het is ook wel Rembrandtplein. En voor een super-amsterdams etentje wel de goede plek. |
jo-lie 29 november 2010 | |
Heerlijk stukje vlees, goed gegrild, warme sfeer en vooral een goede service!
Jaap P 6 november 2010 | |
Ouderwets gezellig.... Gewoon normaal, amsterdams uiteten! Alle soorten mensen door elkaar in een huiskamersfeer. Wij jonge mannen die normaal niet verder dan onze Jordaan komen, waren blij verrast. |
Geef zelf je mening over De Nachtwacht