| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Caro10 29 februari 2012 | |
Vorige zomer hadden we een heerlijke vakantie in Kroatie dus een bezoek aan een Kroatisch restaurant leek ons leuk. Hoewel slechts een klein deel van de kaart Kroatische gerechten bood, was de kwaliteit va nhet vlees goed. Helaas is de inrichting erg gedateerd en was de bediening onzichtbaar, waardoor wij hier niet snel nog een keer naartoe terug zullen gaan. |
Proever82831 24 oktober 2008 | |
Heerlijk eten, met veel zorg bereid en je kan zien dat t kwaliteitsvlees is. Het personeel is zelf eigenaar en geeft ook een personal touch aan de bediening. Ik kom hier zeker vaker terug. |
Proever24373 17 oktober 2004 | |
Rommelige inrichting en kleine tafeltjes. Het geheel maakt een beetje een treurige indruk (CD blijft regelmatig hangen, bordjes met wijze spreuken aan de muur, ongezellig raam etc). Geen verassende gerechten en ook niet verassend geserveerd. De bediening is echter bijzonder goed, strak in het pak en met onberispelijke manieren waan je je af en toe in een toprestaurant. |
Geef zelf je mening over Pula