Is dit uw restaurant?

Controleer nu uw gegevens

12 recensies

28 augustus 2012

Prachtige locatie!
We hebben hier zowel vlees als vis als een vegetarische dis uitgekozen en deze waren allemaal goed gemaakt. Het nagerecht parfait van fryske dumkes met sabayon van beerenburg was memorabel! Opvallend dat de bediening door de eigenaar werd overgenomen kort nadat de heer Wiegel naast ons was komen zitten...

Gegeten op: 15 augustus 2012.
Fiora
Fiora
Topproever

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

23 mei 2012

Heerlijk gelunchd.

Zeilbootje letterlijk aan het terras gelegd en vervolgens verassend lekker gegeten.

Prima oesters, gamba's zelfs de tosti's voor de kids waren met zorg bereid. De bediening is inderdaad soms informeel; ik vond dat heel prettig gezien de setting op het terras.

Prijstechnisch in lijn met wat je krijgt; dit liever dan voor een tientje minder cafetariavoedsel geserveerd krijgen (ook dat kan in Heeg).

Ramon14
Ramon14
Proever

2 september 2011

Deze zomer twee keer gegeten..Prima eten, niet speciaal. Bediening wel knullig. Dienblad op tafel neerzetten en dan zelf je drankje eraf moeten pakken. Mooie terras aan het water!

PeterBL
PeterBL
Expertproever

27 augustus 2011

Het was weer een genot om hier te eten! Prima bediening, heerlijke kaart en heerlijk gegeten, goed plekje aan het water (maar als het weer niet mee zit kun je ook heerlijk binnen zitten, hoor): dus als we in Heeg zijn, komen we heel graag weer terug!

Michele2
Michele2

8 augustus 2011

Beste restaurant uit de omgeving. Uitstekende bediening en goede keuken.

10 juni 2011

Goed restaurant maar wel heel erg prijzig voor Jan de gewone man.

Ivy66
Ivy66
Proever in spe

25 augustus 2010

Erg lekker gegeten in dit mooie restaurant aan het water. Wij kozen voor het Frysk menu, een aanrader! De bediening was vriendelijk, gastvrij en correct en wist waar ze het over had!
Hier komen wij een volgende zomer nog wel eens terug!

Nienke1982
Nienke1982
Proever in spe

16 augustus 2009

wederom uitstekend gegeten. Perfecte kabeljauw filet en de Turf en Surf (tournedos/Gambas). Een feest om hier iedere zomer weer eens terug te komen. Gezellig restaurant terras.

hanny
hanny
Meesterproever

24 juli 2007

Voortreffelijk gegeten. heerlijke salade met geitenkaas, en de trio gerookte vis eveneens. Als hoofgerechten de Visproeverij heerlijk! en de entrecote was ook uitstekend bereid.

Powerboater
Powerboater

22 september 2005

Lekker gegeten, beetje gewoontjes. Bediening goed, prijs iets te hoog.

blond
blond