Roszalief 15 november 2010 | |
Het eten was wel okay, niet erg bijzonder. Vond het rundvlees niet echt lekker, gezien ik gehakt verwacht in mijn torilla en niet stukken rundvlees. Verder vond ik de bediening matig. Onze serveerster kwam over alsof het een van haar eerste avonden was.
lenthamen 4 oktober 2010 | |
Met een aantal collega's gegeten bij Margarita. Het eten was okay, maar de service dramatisch: Twee uur wachten op het hoofdgerecht is niet acceptabel. En een bediende die onpasselijke opmerkingen maakt, zich bemoeit met de gesprekken aan tafel, en seksistische grapjes maakt. Kan echt niet... |
dosxx 25 augustus 2010 | |
Gezellig en prima restaurant,heerlijk mexicaans eten en lieve mensen in de bediening en achter de bar.in een woord SUPER!saludos y abrazos... |
Hydro 18 mei 2010 | |
Prima sfeer, lekker eten met een gezellige en flexibele bedieining. Heerlijke cocktails ook voor de kids |
maartenv 13 februari 2010 | |
Slechte kwaliteit-prijsverhouding, hoofdgerechten rond de E20 voor eten van een niet bijzondere kwaliteit. Storende bediening die door elk gesprek heen dendert en quasi-joviale opmerkingen maakt. Dit is zeker de laatste keer voor mij. |
Mireille72 21 november 2009 | |
Leuke tent, gister er voor de 4e keer gegeten en weer naar volle tevredenjeid. Lekker gegeten (geen 5 sterrenmaal, maar dat verwacht ik ook niet van een Mexicaan) en lekkere cocktails. Personeel joviaal en gastvrij. Aanrader en voor de mensen met negatieve ervaringen: nee, ik werk er niet en word ook niet door het personeel gevraagd positieve dingen te plaatsen; ik ben écht tevreden! |
carpedia 5 oktober 2009 | |
Je waant je direct in Latijns-Amerika. Heerlijke sfeer (Fiesta, fiesta,fiesta), vriendelijke bediening, lekker eten, goeie cocktails en fijne stoelen. Goed om er eens echt(!) uit te zijn.
Richard Vos 19 april 2009 | |
Met mijn vriendin hier voor de 2e keer gegeten. We werden door gastvrij personeel ontvangen, het eten was lekker. Maarrr de porties van de sausjes en toebehoren waren erg karig voor 2 personen. Voor een gerecht waar je bijna 20,- p.p. voor betaald, verwacht je niet dat je nog 3,- extra moet betalen voor 1 extra zure room en guacemole. Toen ik dit meldde werd erg arrogant gemeld dat; "extra mayonaise op friet ook extra kost". Verder kon ik niet eens pinnen. Dus moest ik nog 10 min. weg om geld te halen. Goed, prima heb betaald. En die extra 3,- die mogen ze als fooi hebben. Bedankt! en NIET Tot ziens! |
dantev 6 april 2009 | |
Toch Geode Indruk. Voornamelijk door de zeer vriendelijke bediening. Gastvrouw is HEEL aardig, maar dat geldt ook voor de rest van de bediening. De cocktails zijn niet verkeerd voor een restaurant. Het eten is niets bijzonders. Matig voor mexicaans, er zijn betere! Maar in raad deze tent wel aan voor een gezellig avondje uit, waneer men niet uit is op haute cocina mexicana ! |
jarrie 11 maart 2009 | |
Ik heb hier vorige week gegeten en werd erg gastvrij ontvangen. Bediening was vriendelijk en gezellig.
Geef zelf je mening over La Margarita