KeukenCaribisch
Openingstijdendinsdag t/m donderdag 17.00 uur tot 01.00 uur Keuken tot 23.30 uur open. Vrijdag en Zaterdag 17.00-03.00 uur. Keuken tot 23.30 uur open

‘Het lukt dit restaurant heel goed om Caribische gerechten klaar te maken.’ ‘Het buffet is al jaren hetzelfde’ en is inmiddels wel toe aan verandering. De ‘rundvlees met papaya, awarak schotel, vis en spareribs zijn zeer goed klaargemaakt’ maar beginnen te vervelen. Als je niet van buffetten houdt kan je natuurlijk ook gewoon genieten van een ‘erg lekkere mojito’ om helemaal in de sfeer te komen. Soms kan het even duren, maar dat kan ook gewoon de lekker relaxte Caribische mentaliteit zijn...!

Ace85 Ace85 1 mei 2012

Zondag gereserveerd bij la Margerita voor 8 uur , om 8 uur loop ik binnen en meld mij bij de bar, vervolgens begint een oud vrouwtje dat blijkbaar de vrouw van de eigenaar is, op beschuldigende toon tegen mij te zeggen dat ik op tijd moet komen als ik reserveer en dat de tafel nu al bezet is en dat ik misschien een uur later een tafel kan krijgen??! Vervolgens zegt een andere medewerker tegen haar dat ik voor 8 uur gereserveerd heb en dat het op dat moment ook 8 uur is.... ( ja ik versta ook spaans :) ), na een tijdje krijgen we dan een tafel en er wordt niks meer over gezegd, een half uur later laat dezelfde vrouw glazen bier kapot vallen op de trap boven ons waardoor mijn jas shirt gezicht en broek onder de drank komen te zitten, 5 minuten later vraagt ze of wij nat zijn geworden en als ik "ja" antwoord begint ze te schreeuwen dat zij zelf ook nat is geworden... ,wanneer ik weer wat later naar het toilet ga is het bordje customers free dat er 10 minuten daarvoor nog hing opeens weg gehaald en moeten wij allemaal een euro betalen voor het toilet.
Samengevat: Belachelijke service , zeer onbeschofte medewerkers ( niet allemaal , het bar personeel leek wel professioneel en vriendelijk ) en wij komen hier ook zeker niet meer terug, het eten is sinds de vorige kok weg is ook niet meer dan middelmatig.

Horeca-fan Horeca-fan 15 januari 2012

Heerlijk eten, volle borden, aandacht besteed aan de presentatie van de maaltijden, sfeervol restaurant vriendelijke/betrokken bediening, vrolijke muziek en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. De avocado/zalm salade, zalmfilet van de grill (alcoholvrije) cocktails en de crêpes zijn echte aanraders!!! Ik heb er met een NuDeal voucher gegeten en ik heb bij andere restaurants meegemaakt dat je dan veel kleinere maaltijden geserveerd kreeg of heel beperkte 'a la carte' keuze maar hier gaat dit niet op. We werden net zo goed behandeld als de rest van de gasten, ik zou niets kunnen bedenken dat beter kon. Ben met een volle maag en een glimlach vertrokken!

rafael-gabbi rafael-gabbi 10 oktober 2011

wij komen hier vaak ... een gezellige caribische restaurant .. niet veel van verwachten, maar wel gezellig, betaalbaar, lekkere cocktails ... helemaal prima voor een leuke avond ... wij komen hier graag terug .

hendrik1 hendrik1 30 september 2011

Als je negentig minuten wachten op je teen te Lang vind, dan geven we je in het vervolg micro-wave eten..aldus de bijdehandse kelner, die er ook al niet in slaagt om een Margarita te serveren binnen de dertig minuten.
Conclusie : te mijden.

DutchVIE DutchVIE 16 maart 2011

Lekker gegeten, de hoeveelheden zijn meer dan voldoenden! De cocktails zijn ook erg lekker! Het decor is best grappig. Enige minpunt is de muziek die 's weekends veels te hard staat, en een beamer die nogal stomme video's projecteert...

Geef zelf je mening over La Margarita Caribbean/Colombean restaurant/bar