Gezellig restaurant,ik heb een lunch gehad,getwijfeld tussen broodje beenham of tosti met geitenkaas,tosti genomen , een ontzettende tegenvaller(6,50!!)
Lekkere koffie en notentaart.
We hadden cannelloni besteld. Echter er kwam geen cannellonie, een gerecht dat wij kennen uit Spanje en Italiƫ. Er kwam een bordje met penne. Deze penne had niet meer de ronde buisjes-vorm maar was helemaal ingezakt tot platte lapjes taaie pasta. Dit gerecht had was overduidelijk extreem lang verhit geweest. Ook dit gerecht kwam zonder enige toelichting alsof het volstrekt normaal was.
Lekker gegeten, aardige mensen, maar jammer dat we erg lang moesten wachten tussen de gangen. Op het nagerecht hebben we meer dan een uur gewacht. De excuses hiervoor moesten we zelf ophalen.
Het maandmenu van juli 2011 was voor ons een openbaring. Zelden zo een malse kalfs sucade geproefd. En de rest was navenant. Dit gevoegd bij de charmante bediening maakt de Ridderhof tot een aanrader als U in de buurt bent.
Heerlijk gegeten voor een goede prijs. De bediening is super vriendelijk. Mooi restaurant met een schitterend uitzicht over de IJssel. Heerlijke koffie.