Als het even kan ga ik het liefst een uurtje eerder van huis weg voor de reis naar Vlieland om wat te kunnen eten of drinken bij één van de leukste tentjes die ik ken. Altijd leuke bediening, amicale omgeving en heerlijk eten. Linzensoep met botervis, couscoussalade met lam en vroeger roerei met paling. Yummi... Dus zonder stress de boot op? Neem wat extra tijd voor Nooitgedagt.
Donderdag 29-12-2011 Werden zeer vriendelijk ontvangen - zoon wilde Hamburger maar dat kon ´s avonds niet meer - Eigen gerookte paling was smikkelen - Hoofdgerechten : lamsragout , kalfsoester en kabeljauw waren voortreffelijk en de kaasfondue als vervanger van de Hamburger viel ook goed in de smaak bij de zoon. Voortreffelijke wijn voor een redelijke prijs , dus naar onze mening een aanrader!
Clubsandwich voor lunch - een broodje dat niet echt een talentvolle kok vereist, zou je denken.. Ik zou hem hier niet bestellen. Slecht belegd, eigenlijk alleen maar brood. Jammer, voor zo'n simpel gerecht. Leuke inrichting.
Wij sturen onze hotelgasten altijd met een gerust hart naar Nooitgedagt. Vriendelijke, gastvrije bediening en lekker eten van goede verse producten die passen bij het seizoen. Als we even tijd hebben, eten we er zelf ook graag.
Vriendelijk personeel (wat wat mij betreft eens standaard mag worden in Nederland), lekker eten en eerlijke prijzen. Ik heb de boerderijkip gegeten en die was lekker en ook een leuke variatie aan side dishes. Bloemkool, rabarber, frietjes en aardappel schijfjes uit de oven. Alleen de frietjes waren wat flauw, niet knapperig genoeg. Mooi interieur. Echt een fijn restaurant in deze prijsklasse.